TWAALF KUNSTJES | DEEL 10

In een reeks blogs voor JustLiveBlog.nl vertelt blogger Reggie over zijn dagelijkse leven en struggles met alvleesklierkanker. De eerst negen delen gemist? Je leest ze hier

Nienke en ik wandelen en babbelen nog wat en dan gaan we richting mijn huis, want Nienke voelt zich altijd geroepen 😂 om bij mij thuis alles even na te lopen en te controleren of ik wel goed voor mezelf zorg! Een heel mooi mens MET speciale gebruiksvoorwaarden! Hahahaha!

Reggie, ik moet gaan, ik moet met mijn moeder boodschappen doen. Ik kan wel later terugkomen, dan blijf ik bij je slapen en dan kook ik voor je. Lief van je Nienke, maar ga doen wat je moet doen. Ik red me wel, ik heb al een maand niet meer lekker of goed geslapen. Ooit moet ik toch wel slaap krijgen…

Nienke was inmiddels aan een klein beetje afwas begonnen. Ik mocht geen opmerkingen maken, want anders wordt ze boos en gebeurt er helemaal niets meer met de afwas.

Reggie, weet je wat ik mooi vind aan jou? Jij kan en durft alles te zeggen tegen vrienden en het maakt niet uit, je zegt het gewoon. Als ik echt zoals jij de waarheid zou zeggen tegen bepaalde mensen, dan hou ik geen vrienden meer over! 😂😂 Nou Nienke, ik heb helemaal niets aan mensen die je niet de waarheid kan zeggen. Jij hebt daar ook een handje van Nienke, jij mag wel jouw waarheid tegen mij zeggen, maar wanneer ik aan de beurt ben…. ren je weg en speel je 2 weken  verstoppertje….😂  (zogenaamd boos) 😂 Krijg jij lekker de schijt en laat me maar weten als ik bij je moet komen slapen. Nienke pakt haar tas en gaat richting haar ouders. Het moment dat ze de deur dicht trekt, is het lachen over en slaat de angst en onzekerheid toe! Over 20 uur zit ik in een leven of dood gesprek. Het is nu pas 14:00 uur….. hoe ga ik die uren overbruggen? PlayStation aan en gamen maar. Het is nog geen 16:00 uur dus Klen is nog niet online. Weet je wat, ik ga nog even 5km hardlopen. Dan hoop ik op tijd in slaap te vallen, want het malen doet een mens echt geen goed. Ik heb me omgekleed, en ben het Zuiderpark ingelopen. Ik merk dat het hardlopen niet meer zo makkelijk gaat als een maand geleden. Mijn conditie holt achteruit 😬 een mindere conditie of niet, ik moet mijn lijf puchen!

 

OVER DE BLOGGER
Reggie Martina

Opgeven is nooit een optie!
Vader,broer,oom en oprichter van Stichting Exercise 4 charity (het doel van deze stichting is het bevorderen van sociale insluiting van bijna-probleemjongeren en geïsoleerde ouderen) en RUD (RuleUrDestiny).
Een echte motivator die veel mensen motiveert en inspireert.
Reggie heeft Exercise 4 Charity opgericht in 2013 en RUD in 2016.
In zijn blogs kun je lezen over zijn struggle tijdens en na alvleesklierkanker,zijn stichting en het dagelijkse leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We zullen je email adres niet publiceren. Verplichte velden hebben een *

CommentLuv badge

Meer infonaar instagram