Twaalf kunstjes | Deel 9

In een reeks blogs voor JustLiveBlog.nl vertelt blogger Reggie over zijn dagelijkse leven en struggles met alvleesklierkanker. De eerst acht delen gemist? Je leest ze hier

Veel tijd om te genieten van mijn vriendin, mijn PlayStation, had ik niet, want ik had de volgende dag nog een afspraak met Marleen. Dus probeer ik op tijd mijn bed op te zoeken. Lichten uit en slapen. Haha… zo werkt het gewoon niet. Ik ben niet echt moe en slapen met binnen 48 uur HET gesprek in het vooruitzicht gaat echt niet. Ik pak mijn telefoon en open mijn app, pfff zoveel vragen van mensen die ik nog moet beantwoorden. Ik dacht, om mezelf af te leiden ga ik alvast sommige vriendinnen beginnen in te lichten. Zo gezegd, zo gedaan. Ineens word ik wakker met mijn telefoon in me neus! 😂 Ik ben gewoon in slaap gevallen en nu is het alweer licht…. #sang, ik moet over een uur al bij Marleen zijn. Snel snel onder de douche aankleden en op naar Marleen.

Aangekomen bij Marleen komt Nina haar aardige, lieve, slimme dochter naar beneden om me een knuffel te geven en wenst me alle kracht en sterkte en pakt haar boeken en gaat boven verder leren. Marleen praat me bij over wat zij weet over de Kanker die ik heb en wat verstandig is en waar ik rekening mee moet houden en selectief moet zijn met de mensen die ik om me heen wil hebben. Je moet aan jezelf denken Reggie, nu zal je de echte mensen om je heen zien opstaan en sommige zullen je laten zitten. Reggie, ik zal me op de achtergrond houden. Niet omdat ik er niet voor je wil zijn, maar ik wil je niet voor je voeten lopen. Als je me nodig hebt, dan weet je me te vinden! Ik zal je wekelijks appen, maak een app groep aan. Zal ik doen Marleen.

In de auto onderweg naar Nienke denk ik nog even na over Marleen haar woorden, nu zullen de #Judassen opstaan (vertaald in mijn eigen woorden, hier kom ik later in mijn blog op terug)!

Aangekomen bij Nienke gaan we richting Madestein om een stuk te wandelen en babbelen. Nienke blijft maar hameren op dat ik mijn gevoel moet tonen en best wel mag huilen, want Nienke zou de hele dag huilen en door alle tranen alleen al dood gaan.💔 Ik kan alleen maar denken, morgen moeten we naar HET gesprek over leven en dood lieve Nienke…. Als het niet meezit ben ik er over 2 weken niet meer, dus heb ik geen zin om aan huilen en gevoel te denken. Als ik gevoel toelaat, dan gaat het fout met me aflopen en is een wandelende tijdbom geboren, dus laat me zo hard en gevoelloos overkomen. Ik weet wat ik doe, laten we het daar maar op houden. 😂

OVER DE BLOGGER
Reggie Martina

Opgeven is nooit een optie!
Vader,broer,oom en oprichter van Stichting Exercise 4 charity (het doel van deze stichting is het bevorderen van sociale insluiting van bijna-probleemjongeren en geïsoleerde ouderen) en RUD (RuleUrDestiny).
Een echte motivator die veel mensen motiveert en inspireert.
Reggie heeft Exercise 4 Charity opgericht in 2013 en RUD in 2016.
In zijn blogs kun je lezen over zijn struggle tijdens en na alvleesklierkanker,zijn stichting en het dagelijkse leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We zullen je email adres niet publiceren. Verplichte velden hebben een *

CommentLuv badge

Meer infonaar instagram