Mijn vorige blogs gingen allemaal over mijn ziekte en hoe ik daarmee probeer om te gaan. Natuurlijk ben ik veel meer dan mijn ziekte alleen (al is dat soms best moeilijk om in te zien). Daarom 10 random facts over mij

  1. Top secret: voor ik Gambit en Rogue ‘adopteerde’ had ik niks met katten. Ik vond het altijd arrogante rot beesten en vond honden veel leuker. Inmiddels zijn de monsters echt m’n kindjes geworden en vind ik katten geweldige beesten.
  2. In jaar 4 van mijn opleiding, heb ik in Utrecht de minor: filosofie, spiritualiteit en levensbeschouwing gevolgd. Dit was een van mijn beste keuzes ooit en ik ben nog elke dag dankbaar voor alles wat ik daar heb geleerd.
  3. Mijn lievelingscijfer is 3.
  4. Ik heb in een opwelling een tattoo laten zetten. Hij is niet erg origineel, maar ik heb er geen spijt van. Mijn tweede tattoo staat nu al een jaar op de planning.
  5. Cliché maar waar: mijn vriend is een van mijn grootste voorbeelden. Hij durft zijn dromen en passies te volgen en binnenkort komt zijn eerste boek uit.
  6. Ik heb een hekel aan Mr. Bean. Het is zelfs zo erg, dat ik agressief word van zijn gezicht.
  7. Ondanks dat ik mijzelf erg stoer vind, ben ik best bang aangelegd. Ik heb hoogtevrees, ben bang voor onweer en ga met een grote boog om wormen en naaktslakken heen.
  8. Mijn vriend heeft mij qua films en series moeten opvoeden. Ik keek voor ik hem kende bijna nooit films, dit tot frustratie van sommige klasgenoten. Gelukkig heb ik inmiddels al een hoop klassiekers gezien en heb ik anime ontdekt. Hoewel ik anime altijd iets voor nerds vond, vind ik het nu heel leuk om te kijken. Mijn favoriete anime is Naruto. Het is belachelijk hoeveel ‘wijze levenslessen’ er in een ‘simpele tekenfilm’ voorbij komen. I’m hooked!
  9. Ik vind het leuk om de kattenbak schoon te maken.
  10. Rond 23.00 krijg ik hele rode ogen en lijkt het alsof ik geblowd heb. Dit is meestal een teken dat ik naar bed moet haha.

 

10-random-facts