In deze blog ga ik 3 outfit looks met jullie bespreken. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar momenteel word ik gek van het weer! Het ene moment loop ik in een trui en een lange broek en het andere moment lig ik te bakken in mijn bikini. Maar we kunnen het niet meer ontkennen, de herfst staat over een week voor de deur!

Soorten outfits

Ik kreeg een email van Femme Luxe Finery of ik het leuk vond om een samenwerking aan te gaan om jullie verschillende looks te laten zien. Daar zeg ik natuurlijk géén nee tegen! Ik heb gekozen voor 3 verschillende outfits. Outfit één is sjiek en geweldig voor een event, bruiloft, of voor werk (Indien je uiteraard dressed up en netjes op je werk verwacht wordt.). De tweede outfit is een casual outfit, leuk voor in het weekend of een casual feestje. Maar ook dit kan goed apart gedragen worden. De derde outfit is een sporty co-ord set, heerlijk om de kids in naar school/sport te brengen, snel een boodschap in te doen of gewoon om lekker om op de bank te hangen!

Black Belted One Shoulder Jumpsuit “Evelyn”

Als eerste outfit heb ik gekozen voor deze super fancy jumpsuit. Ik was in een oog opslag verliefd!! Juist omdat hij basic is waardoor je hem vaak aan kan doen zonder dat iemand denkt: “daar heb je daar weer” Maar het uniek is door de ‘one sleeve’ mouw en de ‘Straight leg’ model qua broekspijpen. Hoe sjiek is deze outfit? Geweldig voor zoveel gelegenheden en hij heeft een echte “WOW” factor! De stof is stretchy dus geweldig als je chronisch ziek bent en je geen strakke dingen op je buik kunt hebben. Daarnaast zit er een riempje in dezelfde stof bij, mocht je het leuk vinden kan je het ook afwisselen door een andere riem er door te combineren. Daarnaast is de jumpsuit ook in andere kleuren en prints te verkrijgen.

De jumpsuit kost: normaal kost de jumpsuit €40,95, nu met 50% 20,95 (prijzen verschillen per kleur/print).

Never underestimate a good outfit on a bad day.

Femme Luxe Finery outfit
Jumpsuit “Evelyn”
Femme Luxe FInery
Jumpsuit “Evelyn”
Femme Luxe Finery outfit
Jumpsuit “Evelyn”

Always have fun with fashion, dress to entertain yourself!

Black Bardot TwistedFront Bodysuit “Ivanna”

Deze outfit heeft twee losse items, een statement piece bodysuit genaamd Ivanna, een zwarte Bardot TwistedFront bodysuit. Deze bodysuit is super sexy en is een eyecatcher opzich omdat het een off schouder top is. Zoals de naam het al zegt heeft het aan de voorkant een twist in dezelfde stof wat het een apart effect geeft. Het is gemaakt van een slank makende stof waardoor je jezelf er extra comfortabel in voelt

Een stof die geweldig is om mee te nemen tijdens een weekendje weg of een vakantie, het zal namelijk nooit kreuken en het is super snel droog!

De bodysuit kost: normaal kost de body €22,95, nu met 50% €11,95.

Bodysuit “Ivanna”
femme luxe finery outfit
Bodysuit “Ivanna”

Ripped jeans “Lucy”

Er zijn verschillende soorten jeans die je in je kast moét hebben: een goed aangesloten skinny jeans, een mom jeans en een destressed of ripped jeans.
Deze straight ripped jeans is een geweldige broek voor een casual dag. Ook is deze jeans super leuk genomineerd met een sexy top om in uit te gaan in de club of op een festival.

De ripped jeans kost: normaal kost de jeans €47,95, nu met 50% €23,95.

Femme Luxe Finery Outfit
Ripped jeans “Lucy”

Style is a way to speak without having to say who you are.

Lounge wear set “Lexi”

Dit lounge wear set is heerlijk voor een casual dag! Een co-ord set wat geweldig is om de kids in naar school of naar de voetbal te brengen, maar ook geweldig om lekker op de bank te chillen. Het is een tweedelig set wat bestaat uit een erop top hoody en een bijpassende high waist broek van een zachte, kreukvrije stof. Ik zal dit pak zeker vaak dragen, het ziet er super leuk uit, ik ben weg van de kleuren en is mega comfortabel. Wat voor mij overigens ook makkelijk is als ik een slechte dag heb lichamelijk. Daarnaast is het mega leuk om het met een sneaker te dragen, maar wil je hem net wat op leuken? Draag het dan met een pump! Dit pak is tevens ook te verkrijgen in andere kleuren

Het Lounge wear set kost: normaal kost het set €43,95, nu met 50% €21,95.

Femme Luxe Finery
Lounge wear set “Lexi”
Femme Luxe FInery
Lounge wear set “Lexi”
Femme Luxe FInery
Lounge wear set “Lexi”
Femme Luxe FInery
Lounge wear set “Lexi”

Mijn mening over de outfits

Ik ben helemaal weg van de items die ik heb mogen bestellen van Femme Luxe Finery. Ik ging eerst online reviews tegen en ik zag wisselende meningen over de kwaliteit. Ik was dan ook echt positief verrast toen het pakket binnenkwam. Het is niet mega dure kleding, en daar kan je natuurlijk ook niet van verwachten dat het echt 5 jaar meegaat, maar dat hoeft van mij ook niet. Ik zou de kwaliteit prijs verhouding vergelijken met een Only of Vero moda. De kleding is binnen een aantal dagen in huis, wat voor mij ook een prima wachttijd was.

Ga jij ook een kijkje nemen? Ik ben onwijs benieuwd wat jij van deze blog vond, wil jij nou vaker van dit soort blogs? Laat dan alsjeblieft een reactie achter zodat ik dit voor jullie kan regelen! Ik heb een onwijs leuke tijd gehad om deze blog en foto’s voor jullie te maken.

Wil jij meer outfit/fashion blogs lezen? Kijk dan hier!