Wij hebben allemaal wel wensen, denk ik. Artikelen die wij graag zouden willen kopen. Vaak maak ik een lijst van dingen die ik zie bij YouTubers en/of bloggers. Mij lijkt het leuk om vandaag enkelen van deze producten met jullie te delen.

Make-up:

Ogen:

Ik ben gek op Morphe palletten. Dit zijn prachtige oogschaduwen, wel 25 stuks in een pallet. Ik heb er nu 2 in mijn collectie, namelijk de 35C. Deze 35C bestaat uit heftige kleuren zoals: roze, groen, blauw, geel, paars en vol shimmer kleuren, deze zal je binnenkort terug zien in een review!

morphe-35c-35-multi-color-matte-paletteDaarnaast heb ik ook de 35N. Deze bestaat uit alleen maar matte kleuren zoals: van heel mooie lichte tinten tot veel bruin , aubergine en zwart. Dit palletje gebruik ik als basis en daarom is het ook een musthave voor elke vrouw. Daarnaast zijn deze palleten ook waanzinnig goed gepigmenteerd en super zacht, waardoor jij het prachtig kunt blenden.morphe-35n-35-color-matte-palette

Op mijn wish list qua Morphe palletten staat ook nog de 35 Fall Into Frost pallet. Deze bestaat uit mooie rijke kleuren van lichte basis kleuren tot mooie najaarskleuren zoals: Bordeaux rood, oranjebruin tot licht paarse tinten.  Maar eerlijk is eerlijk, het liefst wil ik ze allemaal..

morphe-35f-fall-into-frost-palette

Lippen:

Op mijn wish list staan ook producten van Colourpop. Dit is een budget make-up merk, dat uit Amerika komt, met de meest prachtige producten, zoals: oogschaduwen & highlighters. Ook de lipproducten zijn geweldig. Ik zie dit terugkomen bij elke beauty guru. Zelf wil ik graag de liquid lipsticks uitproberen genaamd: “Ultra Matte Lip”. mini-kits-foxy_1024x1024

Gezicht:

Armani Cosmetic Silk Foundation wordt flink gehyped op social media. Iedereen zweert bij de “full coverage” dekking en een zijdezacht gevoel.

armani-cosmetics-luminous-silk-foundation

 

Daarnaast wil ik heel erg graag de Shape Tape Contour Concealer van Tarte Cosmetics gebruiken. Deze zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar, zijn super full coverage en daarbij krijg je bijzonder veel waar voor jouw geld! (10ML)

2510

 Haarproducten:

Zelf gebruik ik vaak droogshampoo. Dit meestal óf omdat ik in het ziekenhuis lig en op dat moment niet in staat ben om mijn haar te wassen óf thuis om soms wat extra volume in mijn haar te creëren. Op mijn wish list staat daarom zeker ook de Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender van Redken!

redken-styling-pillow-proof-blow-dry-two-day-extender-153-ml-1

Ook ben ik erg benieuwd naar de Control Addict 28 extra high-hold hairspray. Deze haarspray is extra sterk, werkt 24 uur lang zonder enige sporen. Het liefst stijl ik mijn haar en doe daar wat haarspray in om het langer in model te houden.

redken-styling-hairspray-control-addict-28-400-ml-1

Kort geleden ben ik een samenwerking aangegaan met Peter Brouwer Hair. Dit is een salon die uitsluitend met Redken werkt. Elke maand mag ik producten voor jullie uittesten. Tevens ga ik jullie meenemen als ik mijn haar laat knippen, verven en behandelen. Daarnaast wil ik jullie op de hoogte houden van de nieuwste haar trends!

XOXO STEPHANIE 2