Afgelopen week was weer een ontzettend leuke week, die ik graag met jullie zou willen  delen in een nieuwe Behind the scenes met Stephanie!

Afgelopen maandag moesten Esli en ik al vroeg in het ziekenhuis zijn, om half negen om precies te zijn. Nu denk jij waarschijnlijk: wat is daar vroeg aan? Nou, het is namelijk zo, dat wij kwart over zes op moesten staan! Ik kreeg een TAB-Blokkade op de OK in mijn rechter zij, geen pretje kan ik jou vertellen! De rest van de dag heb ik met films in bed door gebracht!

In het Erasmus MC
In het Erasmus MC

Dinsdagmiddag heb ik nog tot vier uur in bed gelegen omdat, na het avondeten, mijn lieve zusje kwam logeren! De eerste avond hebben wij gezellig de film ‘Verschrikkelijke ikke’ gekeken en een vriendinnetje kwam ook nog gezellig langs! Om kwart over drie ’s nachts kon Ruby niet meer slapen en is ze bij ons in bed gekropen waar wij samen nog een tijdje wakker hebben gelegen. Esli vond het toch wat te krap en is daarom in de logeerkamer gaan slapen, waarna de meisjes samen alle ruimte hadden!

IMG_0797
Woensdag moest Esli gewoon werken. Ruby en ik hebben lekker uitgeslapen en een  uitgebreid ontbijt gemaakt. Hierna zijn wij naar de stad gegaan om boodschappen te doen. Uiteraard konden wij het niet laten om een paar kledingzaken uit te blijven! Wij hebben alvast een verjaardagscadeau gekocht voor de verjaardag van Ruby, 31 augustus wordt zij namelijk alweer tien jaar! Tijd vliegt, wat wordt zij toch groot.. Hierna zijn wij naar huis gegaan en wilde ‘mevrouw’ een fotoshoot doen, en ze wilde ook nog een Kim Kardashian look.. Well, have a look at the results! ’s Avonds waren wij uiteindelijk te moe om te koken dus hebben wij pizza gegeten. Esli is uit eten geweest met zijn broer en vader, want zijn vader was jarig!

 

IMG_0945

Donderdag hebben wij het rustig aan gedaan. Samen een wandeling met Pluis gemaakt en uitgebreid ontbeten. ‘s Middags zijn we naar het gemeentehuis geweest voor mijn nieuwe paspoort en hebben wij het kinderbadje opgeblazen en samen zeker vijfentwintig emmers water naar het balkon gesjouwd. Hier hebben wij een tijdje in zitten relaxen met een cocktail (lees: Sunquick (Antilliaanse siroop) met ijsklontjes in een Pina Colada glas!).  ‘s Avonds hebben wij gebakken aardappeltjes gegeten met gewokte spinazie en heerlijke kip van Esli! Hierna was het afscheidsfeestje van Kevin, de vriend van Denise, want hij gaat een tijdje op training in Las Vegas! Helaas werd het heel slecht weer, onweer, harde wind en veel regen, en durfde Ruby echt niet te slapen. Pluis is lief gaan waken bij Ruby!

IMG_0889

Foto is van snapchat: @justliveblogbystephanie

Vrijdag was het nog geen lekker weer toen wij wakker werden. Wij zijn dan ook lekker lui met het ontbijt terug naar bed gegaan en hebben ‘Step Up’ gekeken! In de middag wilde ‘Mevrouw’ mij maar al te graag weer opmaken. Zij heeft de smaak te pakken! ’s Avonds hebben wij pannenkoeken gegeten en met zijn drieën lekker een filmpje gekeken!

Lekker knuffelen met pluis en Esli werkt nog even op de Mac
Lekker knuffelen met pluis en Esli werkt nog even op de Mac

Zaterdag was Ruby’s laatste dagje bij ons. Wij hebben het weer lekker relaxt gedaan: rustig de tas ingepakt, laatste keer mooi opmaken en na het eten zijn wij haar naar huis gaan brengen. Wat missen wij haar zeg, het is gelijk zo stil in huis! Hierna zijn wij doorgereden naar ons vriendinnetje Loraine, want zij vierde haar verjaardag!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Op zondag was het lieve nichtje van Esli, Celina, 1 jaar geworden. Ik ben erg gek op deze lieve kleine meid en wij mogen dan ook regelmatig op haar passen. In de middag werd er een doop gehouden met aansluitend een feestje! In de avond zijn wij op de bank geploft en hebben wij een aantal afleveringen van de serie ‘Scandal’ gekeken.

Happy birthday little butterfly!
Happy birthday little butterfly!

Voor meer foto’s, volg mij dan nu op instagram!
Het was een zware, maar leuke week! Nu lekker bijkomen!

 

Processed with VSCOcam with a5 preset