Mijn excuses, zoals jullie al gezien hebben mist dag 10! Helaas was dag 10 niet heel boeiend.. Midden in de nacht had ik namelijk heel veel pijn. Mijn pijnbestrijding behandeling was namelijk uitgewerkt en hierdoor had ik heel de nacht niet geslapen. Ook overdag kon ik nauwelijks mijn bed uit. In de avond zijn we wel even naar de bioscoop geweest, naar de film Agent 47. Goede film!

Dag 11

Vanmorgen was er weer een sport sessie voor Esli en Sue-Ellen, die stonden om kwart over 6 weer buiten. Van X-CO tot steps en buikspieren, noem het allemaal maar op!

Zelf lag ik lekker te slapen tot half 10.

Na ik opgestaan was en klaar was om te gaan zijn we naar Jan Thiel gereden. Dit is een strand met meerdere hotels zoals onder andere Zanzibar, en Papagayo, hier lagen wij vandaag!

Papagayo is een groot resort in Curaçao met meerdere restaurants, Alex, de neef van Esli is kok in het luxe restaurant en hier zullen wij volgende week ook nog gaan eten! Verder is er een zwembad met zee water voor het hotel en daarom zijn we ook hier heen gegaan. Door de soms harde wind kunnen de golven hard zijn. Indien dit het geval is moet ik extra aanspannen met mijn buik en dit wilde wij vandaag vermijden!

IMG_1870

Rond half 6 zijn we weer naar huis gereden om om te kleden en uiteten te gaan. Een neef van Esli zijn moeders kant van de familie is ook kok en werkt bij een italiaans restaurant. Dit restaurant zit bij het Tropical Resort. Helaas werkte de neef niet maar we hebben heerlijk gegeten, Esli had een pasta met kip en pesto en ik een vegetarische lasagne, de beste die ik ooit heb gegeten!

Hierna zijn we nog even langs oma gereden, zelf sliep ze al maar we hebben nog gekletst met Sufarmi en Alex. Ook hebben we even popcorntime voor hem gedownload!

Om 11 uur zijn we weer richting huis gegaan, nu lekker slapen want morgen gaan ze tante Audrey helpen met klussen!

XOXO STEPHANIE LOGO