Bon dia Curaçao! (Goedemorgen)

Gisteren werd ik om 8 uur wakker. Wij zijn nog lekker even blijven liggen. Rond kwart voor 9 is Esli een kleine buiten-work-outgaan doen en ik was bezig met de blog uploaden van gisteren! Wat was ik verrast door de hoeveelheid reacties die er waren gekomen op de blog: ‘Lief gezond persoon’!

Hierna zijn wij gaan douchen en ons aan gaan kleden. Wij zijn naar Digicel gereden, dat is een telefoonprovider. Ik wilde graag een simkaart met internet, zodat ik toch een beetje contact met de familie in Nederland kon houden (als jullie wakker zouden zijn, haha).Helaas hadden ze die simkaarten in dat filiaal niet meer en moesten wij naar de winkel in Punda.

Eerst zijn wij Daniel en Tamisha weer op gaan halen en zijn wij samen naar de winkel in Punda gereden. Er stond al een flinke rij mensen te wachten. Wij hebben er een uur over gedaan om een simkaart te kunnen kopen.. Zij hebben overigens simkaarten die maar een maand werken in verband met de vele studenten, etc. Daniel en Tamisha moesten nog geld pinnen. Daarna zijn wij in de auto gestapt en naar het Santa Barbara Curaçao Golf Resort gereden.

[su_slider source=”media: 1525,1526,1527,1528,1533,1532,1534,1535,1538″ link=”post” width=”900″ height=”700″ title=”no” pages=”no”]

Santa Barbara Golf Resort is een zeer luxe resort met een prachtig strand inclusief aanlegsteiger waar in het weekend allemaal dure boten vanuit: Venezuela, Aruba, Bonaire, Sint Maarten etc. aanleggen. Maar vandaag was het er lekker rustig.

Eerst zijn wij gauw een duik in het water gaan nemen, want het was flink warm. ondertussen hadden we honger en er werd eten besteld: Saté en mijn favoriete aardbeiensmoothie!

DSC_0792

Na het eten zijn wij met de snorkels het water in gegaan. Wij zagen wat visjes. Vanwege de aanlegsteiger waren er, ter hoogte van onze bedjes, maar weinig vissen. Wij zijn daarom maar naar de brug, bij de aanlegsteiger, gezwommen. Hier waren wel mooie zilveren vissen. Daarnaast waren er ook mooie zilveren vissen met gele en zwarte strepen. Esli is bovenop de steiger gaan zitten en er kwamen heel veel vissen op zijn tenen af!

Om 6 uur vonden wij het tijd om terug naar huis te gaan. Wij hebben nog even Daniel en Tamisha bij hun appartement afgezet om daarna door te rijden naar tantes huis. Ik was behoorlijk moe van alle inspanning en moest even op bed bijkomen. Zojuist werd ik om kwart over 12 pas wakker. Zo moe ben ik! Wij zouden nog afspreken voor vanavond, maar helaas trok ik het echt niet meer. In de tussentijd is Esli nog wat gaan eten en ik ga vanavond zonder eten naar bed! Ik ben te moe en heb geen honger.

Bon Nochi!

DSC_0787