Vandaag hebben wij het rustig aan gedaan. Ik heb tot half 10 op bed gelegen met mijn MacBookEsli was zo lief om tosti’s als ontbijt te maken!

Rond 11 uur zijn wij naar de autoverhuurder gereden om de auto om te ruilen. De auto had iedere keer wat problemen met starten. Halverwege de weg naar Playa Porto Mari kwamen wij er achter dat wij vergeten waren om de strandspullen uit de omgeruilde auto te halen.Wij konden dan ook weer helemaal terugrijden. Onderweg kwamen we langs de flamingo’s, hier moesten we natuurlijk even stoppen!

IMG_1332

IMG_1333

IMG_1334

Rond 1 uur kwamen wij dan eindelijk op Playa Porto Mari aan, dit is een van de mooiste stranden van Curaçao. Wij hebben lekker gezwommen, gesnorkeld en op de bedjes gelegen.

IMG_1339

IMG_1342 (1)

11950932_742210042550354_1532427273_n
Rond 4 uur zijn wij weggegaan en naar de Centrum Supermarket gereden. Dit is een hele grote supermarkt waar werkelijk alles te koop is! Vandaag was Alex, de neef van Esli, jarig. Wij hadden een uitnodiging voor een filmavond gekregen. Iedereen moest iets lekkers mee brengen. Wij hadden zakken popcorn en bananenchips gekocht. Daarbij hebben wij ook een groot bot voor Dexter, de hond van tante Audrey, gekocht.

IMG_4972
Rond half 6 waren wij weer thuis. Ik ben gelijk gaan douchen. Toen heb ik even met mama en papa, via FaceTime, gekletst. Dit doen wij iedere dag. Ik kan niet zo lang zonder mijn ouders!
Hierna ben ik mij gaan omkleden en klaarmaken om uit eten te gaan.

In Punda, naast de parkeerplaats, is een restaurant. Hier hebben wij heerlijk gegeten! Esli had een spies met groenten, Tenderlion en salade. Ik had een pepersteak met groenten en frietjes.

IMG_4975

IMG_4973
Na het afrekenen zijn wij naar Willa (oma) gereden. Alex woont samen met Safarmi bij oma in huis. Zij letten een beetje op oma als er geen verpleegkundige is of als tante Audrey er niet is. Het huis was versierd met ballonnen, de tv van Alex stond op de porch, en er stond een tafel vol lekkers klaar. Wij waren ongeveer met 10 man. Wij hebben de film Elysium gekeken met onder andere Matt Damon. Na de film hebben wij gezongen voor Alex en een ander nichtje. Na de taart zijn wij weer naar huis gegaan. Inmiddels is het alweer 12 uur. Gauw slapen dus!

IMG_4985
Drumi dushi (Slaap lekker, schatje)