Bon dia!

Vandaag zijn er al weer 7 dagen voorbij.. De tijd vliegt hier!

Vanochtend moest tante Audrey wat dingen voor oma regelen. Toen zij weg was kwam er een meneer een nieuwe schuifdeur plaatsen, met als gevolg, dat wij tot half 1 thuis geweest zijn. Daarna zijn wij naar Saliña gereden voor de make-up die in Nederland niet te koop is. Ik had zelfs moeite gedaan om de make-up in Amerika te bestellen, maar helaas ging dit ook niet. Nu heb ik het dan eindelijk kunnen kopen, hier op Curaçao!

Tante Audrey had lekker Surinaams eten meegebracht voor de lunch. We hebben dit heerlijk buiten op zitten eten: Bami met kip en wat zuur.

Na de lunch zijn Esli en ik naar Punda gereden. Wij hebben een rondje in de stad gelopen.

IMG_5060

 

De markthal.

 

IMG_5064

De Wilhelmina brug, deze brug ligt over het Waaiengat en verbindt de wijken Punda en Scharloo.

Esli heeft mooie sportschoenen gekocht met 60% korting, daarbij heeft hij ook nog een shirtje gevonden voor het trainen. “Helaas” voor de winkelverkoopsters hadden ze geen paskamers dus trok Esli zijn shirt maar uit in de winkel. Beide verkoopsters konden hun ogen niet van hem afhouden en begonnen in het Papiaments te smoezen… helaas ladies: Ik heb alles letterlijk verstaan, maar dat wisten zij niet… Haha!

[su_slider source=”media: 1642,1644,1645,1646,1647,1648,1649,1650,1652,1653,1654,1655,1656,1657,1658,1660,1664″ link=”image” width=”900″ height=”700″ title=”no” pages=”no”]
Wij zijn doorgelopen naar de plek waar normaal de Pontjesbrug is. Deze wordt momenteel helaas gerenoveerd. Je mist het echt als je door de straat loopt. (Zie slider foto’s)

Hierna zijn wij met de pont over gevaren naar Otrobanda. Langs het water zijn wij naar Rif Fort gelopen en tussendoor helemaal richting de zee, daar waar normaal de cruiseschepen aanleggen.

Thuis heb ik even een aflevering van mijn favoriete serie “Tyrant” gekeken en een tosti gegeten.

Hierna heb ik een lange broek aangetrokken omdat bij oma op de porch heel veel muggen zitten. Helaas had zij veel last van haar suiker en zat zij vandaag daardoor echt in haar eigen wereldje. Verder hebben wij gezellig gekletst met Sufarmi en Shami, ook een heel lief nichtje!.Ook hebben we met de (9 maanden oude) baby van Sufarmi gespeeld, hij is gek op dansen!

Om 10 uur zijn wij teruggegaan naar huis, nog even gekletst en daarna lekker naar bed.

Morgen weer een nieuwe dag!

XOXO STEPHANIE LOGO
IMG_5106 (bewerkt)