Een nieuwe dag, dag 6 alweer! Zodra ik op mijn telefoon keek zag ik dat het al half 9 was! Jaja, ik weet het, ik lijk wel ziek. Ik en om half 9 wakker zijn… Hopelijk kan ik dit ritme thuis volhouden. Ik merk dat ik veel meer doe. Hierdoor ben ik ’s avonds versleten en ga ik vaak met veel moeite nog even de deur uit. Maar, daarnaast slaap ik ook stukken beter. Thuis ben ik lichamelijk wel moe, maar zijn de hersenen wakker omdat zij te weinig uitdaging krijgen, tenzij er veel voor de blog moet gebeuren.

Allereerst zorg ik ervoor dat er weer een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Dit doe ik elke ochtend in bed. Dan ga ik opstaan om te ontbijten, douchen en de spullen voor het strand pakken. Vandaag staat Playa Daaibooi Baai op de planning. Wij proberen iedere dag een ander strand te bezoeken. Tot nu aan toe gaat dat redelijk goed. In de twee keer dat wij hier nu samen geweest zijn, hebben wij al veel stranden gezien. De afgelopen twee dagen hebben wij het een beetje rustig aan gedaan. Dit kwam omdat het toch wel druk is geweest gedurende de dagen nadat wij hier zijn aangekomen. Ik ben nu eenmaal niet zo sterk als een gezond persoon.

Onderweg naar Playa Daaibooi Baai rijden wij weer langs de flamingo’s. Vandaag stonden zij zo dichtbij, dat wij toch nog even een keer gestopt zijn, aangezien wij vandaag de spiegelreflex camera bij ons hadden.

IMG_4994

Vervolgens reden wij langs de kerk van St. Willibrordus Vierakker, een heel beroemde Rooms Katholieke kerk van Curaçao.

IMG_5003

IMG_4999
Op Playa Daaibooi Baai was het een groot feest. Er waren veel locals. Overal stonden de BBQ’s aan en iemand vierde een verjaardag waardoor het hele strand plezier had van de DJ! Er werd gezwommen, gezongen, gedanst, heerlijk gegeten en gedronken. Vooral bij ABC van Ir-Sais ging het los! Voor wie dit niet kent: bekijk de clip hieronder!

 

Een collega van Esli, bij The Sting, loopt momenteel stage op het vliegveld van Curaçao. Zij kwam ook gezellig met haar huisgenootjes naar het strand. Hier moest natuurlijk even een Selfie gemaakt worden voor de overige collega’s in Leiden!

11992383_742539085850783_1592289853_n

Rond 5 uur zijn wij weer terug gereden naar tante Audrey’s huis en hebben wij ons gedoucht, en ons omgekleed en zijn wij een tosti gaan eten.

Om kwart over 8 kwamen wij aan op Mambo Beach en gingen wij naar het Restaurant Wet’n Wild. Hier heeft men iedere zondagavond een Happy Hour en is het er een drukke en gezellige boel. Vandaag waren en vooral studenten en wat mariniers. De toeristen waren in de minderheid. Tip: doe GEEN schoenen met HOGE HAKKEN aan… Ik dacht mij een keer mooi in een jurkje te hijsen en hoge hakjes aan te doen, maar dit is zeer onhandig in het zand..

Rond half 10 hadden wij het wel gezien en zagen wij dat tante Audrey nog bij oma was (oma woont om de hoek bij Mambo). Wij zijn nog even gedag gaan zeggen om daarna lekker naar huis te gaan.

Nu lig ik een beetje na te genieten van een mooie dag. Wat is het fijn om even bezig te zijn met iets anders dan je ziekte.

Ayo!

11998155_742539082517450_1241645163_n