Geen lichaamsdeel zo tegenstrijdig, zo vaak bejubeld en zo multifuntioneel als de borsten. Onze borsten zijn de voedster, vernietigsters maar vandaag mogen ze de verleidsters zijn want het is de dag van de decolleté.

Wel of niet bloot?

Hoe vaak vragen wij ons vrouwen niet af of stellen we de vraag “Is het niet te bloot?”. Graag laten we onze boobies zien maar het moet wel in bepaalde normen blijven. Te bloot vinden we al gauw geassocieerd worden met aandacht trekken maar het truitje met die lieve col wordt al gauw bestempeld als preuts.

Eigen Mening

Maar sinds wanneer trekken we ons wat aan de mening van een ander? Als jij jouw borsten elke dag in de strijd wilt gooien dan mag dat van mij zeker! Zeker in de maand die ook in het teken staat van borstkanker mogen we extra trots op onze vormen zijn. Zoals eerder gezegd, het kunnen ook de vernietigers zijn maar vandaag even niet…Zetten we ons verstand op nul en laten we ons lekker vrouw voelen.

Grote en kleine borsten

Alle borsten mogen vandaag meedoen. Grote of kleine, de gewonde of de ongelijken. Het maakt niet uit hoe ze eruit zien. Ze hebben je gemaakt tot wie je bent en met hulpmiddeltjes of mooie lingerie kan iedereen een mooie decolleté vormen. Ga erop uit, zie het als de bh-loze dag die ook steeds populairder wordt. Hoewel ik bij deze alleen daar de voorkeur thuis op de bank aangeef. Altijd lekker om even niet ingesnoerd te zijn maar dat terzijde. Vandaag ga ik ervoor en haal mijn push-up bh uit de kast!

Fijne dag van de decolleté

Laten we vandaag onze decolleté omarmen en even de vertrutting van ieders mening, hoewel mannen hier een duidelijke positieve manier…vergeten en onze borsten in de etalage gooien met een mooie diepe v-hals. Dus mochten jullie vandaag denken, wat loopt die Ankie er vandaag gewaagd bij. Ik ben de dag van de decolleté aan het vieren en trots erop dat ik dat kan 😉