Films, Boeken, Series en Muziek

De Bad Boys van Netflix

bad boys netflix

Wat is toch met de Bad Boys? Over het algemeen bekend is dat vrouwen zich vaak aangetrokken voelen tot deze heren. Heren die liegen, bedriegen en psychopathische trekjes vertonen. Bij elke film of serie heb ik dit ook. Ik ontwikkel dan een soort van “verliefdheid” voor de meest slechte, psychopathische en narcistische acteur die er in speelt. De slechterik, waar anderen hun afschuw over uitspreken zeg ik dan; “Maar hij was juist de reden dat ik bleef kijken?”

Good Girls

Momenteel heb ik een onschuldige crush op Rio uit de serie Good Girls. Het gaat vaak ook de chemie tussen de man en vrouw in de serie. Zo is de chemie in deze serie tussen een huisvrouw en moeder van vier en Rio, gespeeld door Manny Montana, een beroepscrimineel. Hun chemie is echt eentje die in de hitlijsten mag gezet worden. Het is ten dele te danken aan Rio’s enigszins verwarrende en onverklaarbare maar toch onoverkomelijke sexappeal.

Bad Boy Rio

De drang naar deze man is enorm. Ik ben ervoor! Zijn nektatoeage en die glimlach! Maar laat ik niet uit de weg gaan. Rio is geen lievertje. Hij is lid van een criminele bende die geld witwast. In het dagelijks leven zou ik er ook met een grote boog om heen gaan maar dat is allemaal achtergrondgeluid als hij in beeld verschijnt. Hij houdt een lolly vast en zijn misdaden vergeef ik per direct.

La Casa de Papel

Nu zal Rio wel een beetje naar de achtergrond verdwijnen als 19 juli het tweede seizoen van La Casa de Papel van start gaat. Deze serie heb ik verslonden. Ik kon niet stoppen met kijken. Buiten dat ik de verhaallijn fantastisch vond was al mijn aandacht gericht op mister Bad Boy himself. Nee dan praat ik niet over de professor maar de enige echte Berlin! Ik heb hem verslonden. Deze Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, was de meest narcistische persoon die je je maar kon voorstellen maar vanaf minuut een had hij mij in zijn greep. Ik heb zelfs een traantje gelaten toen hij werd neergeschoten op het einde maar ik heb goede moed dat hij 19 juli weer verschijnt in seizoen 2.

De Bad Boys van Netflix

Zou ik nu een afwijking hebben dat deze bad boys mij zo aantrekken in deze series? Volgens een vriendin van mij spoor ik sowieso al niet maar over deze afwijking maak zij zich soms wel eens zorgen. Ik heb het ooit eens voorgelegd aan een bevriende psychiater van mij en die zei ook; “Ank, jij brengt zoveel tijd thuis door dat je het woord “saai” wel kent. Vandaar dat je het wel spannend vind zo een spannende man. Ik maak me er geen zorgen om, gewoon lekker blijven kijken meid.” Nu snap ik denk wel mijn keuze voor een brandweerman in het echte leven 😉

Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent maar dan wel met een fysieke "Crohn" , een louboutin fetisj, woont samen met haar viervoeter van 55 kilo, die haar overigens beschouwd als onderdaan in plaats van bazin. Staat haar "mannetje" als bijna enige vrouw in de wereld van de wegenbouw. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd! Moto: Sucking up the beauty of life while beating Crohns disease!

Laat een reactie achter