Wat een geluk, wat een liefde en wat een rust! Ik hoor alleen de kleine kindjes spelen in het water. De vakantie op Mallorca is alles wat ik nodig heb. Lekker eten, wat bijslapen, gezellig wat drinken en weer opnieuw!

Puur genieten met mijn grote liefde, even tijd voor mezelf en even tijd voor ons samen. De vrolijk gekleurde cocktails geven mijn geluk kriebels in mijn buik. De blik in zijn ogen bezorgt mij keer op keer weer een glimlach op mijn gezicht. De vrolijke mensen en het geluid van de zingende vogels, dat is voor mij echt vakantie!

Even helemaal niets moeten, alles mag! Geen sleur van het dagelijkse leven. Even zweven op een roze wolk. Helaas, soms sta ik ook hier (op vakantie) weer met beide benen op de grond.

Mijn medicatie is voor de vakantie van 30 milligram naar 20 milligram gegaan en dat merk je wel! Mijn emoties slingeren heen en weer, mijn gedachtes nemen soms ook hier weer een loopje met mij. Dat wil ik niet! Laat mij gewoon genieten van de warme zonnestralen, het geluid van de zee en de Spaanse klanken.

Waarom is dat nu zo moeilijk? Waarom voelt dat soms zo onmogelijk? Dan kijk ik weer in zijn ogen, luister ik naar de spelende kinderen en val ik heerlijk in slaap op mijn zon overgoten bedje. Als ik wakker word, herinnert alleen het zware gevoel in mijn benen en het getintel in mijn vingers mij nog aan mijn depressie.

Mijn advies: Sla deze momenten op en als het dan even tegenzit, denk dan terug aan dat ontspannen gevoel van vakantie! Al is dit makkelijker gezegd, dan gedaan..

 

xoxo Din

 

Justlivedinvakantie