Er is een drukke week voorbij gegaan! De ene week kan ik meer dan de andere, volg hier het hele verhaal van  Stephanie achter de schermen!


 

Maandag:

Vorige week maandag ben ik, samen met Esli, even naar de stad geweest. Terwijl wij aan het lunchen waren, kreeg ik een berichtje van Salwa van der Gaag, een leuke meid die ik ken uit Zwijndrecht. Salwa werkt voor het AD. Zij had Just Live Blog in de gaten gehouden en wilde graag een interview doen met mij. Dat vond ik natuurlijk super leuk! ’s Avonds heb ik het nieuwe boek “Grey” gekocht van E.L James uit de fifty shades of grey serie. Wie wil er niet een kijkje in het hoofd van Mr. Grey?

rs_634x979-150601085302-634-grey-front-cover

Dinsdag:

Om half tien heb ik telefonisch het interview gehad met Salwa. Een paar uur later stuurde zij een berichtje, dat het een groter stuk zou worden dan gepland. Of het goed was dat er woensdag een fotograaf langs zou  komen? Nou, super tof toch? Maaaaaar… Jij kent het gevoel ook wel: wat ga je dan in vredesnaam voor kleding aan trekken? Gelukkig werkt Esli in The Sting en kon ik hem nog even bellen om te vragen om kleding mee te nemen. Zo werd het even opgehangen in het magazijn en stuurde hij in zijn pauze een aantal setjes door!

IMG-20150623-WA0017

 

Hij hoefde zich over het avondeten geen zorgen te maken,want ik had voor ons al Tagliatelle gemaakt met Italiaanse gehaktballetjes en spinazie. Dat was echt heerlijk! Een recept dat vaker terug gaat komen..

 

Woensdag:

’s Ochtends heb ik het lekker rustig aan gedaan: een filmpje gekeken en daarna lekker gedoucht. Alle tijd genomen om mij mooi op te maken en aan te kleden. Toen even snel het huis een beetje aan kant gemaakt voor de fotograaf. Om half drie stond Peter Franken voor de deur, een onwijs vriendelijke man! Eerst hebben wij, onder genot van een kopje thee, kennis gemaakt. Daarna zijn wij een rondje door het huis gelopen. Peter vond het erg belangrijk om mij te fotografen zoals ik echt ben, en waar ik graag zit/lig. Na twijfelen over een foto op bed of op de bank, is het toch op de bank geworden! Wij hebben toen nog even de woonkamer “verbouwd”,  zodat de quote op onze muur er mooi op stond en het licht precies goed was. Pluisje ligt altijd naast mij als ik op de bank bezig ben met mijn laptop, dus die hoorde nu natuurlijk ook op de foto!

10338448_1041803799165630_1680708043433424613_o

’ Avonds zijn wij gezellig bij Denise en haar vriend Kevin gaan eten. Denise had lekker tomatensoep gemaakt met twee bruine Kaiserbrötchen met rookvlees, avocado en pijnboompitjes en een hele grote schaal maaltijd salade. Hierna nog een filmpje met elkaar gekeken en toen lekker naar bed. Al met al een top dagje.

 

Donderdag:

Woensdag was erg zwaar geweest voor mij. Ik heb donderdag eigenlijk alleen maar de gehele dag in bed gelegen en naar aanbiedingen voor een nieuwe laptop liggen kijken. De laptop, waar ik eerst op werkte, was zo oud, zwaar en langzaam, dat het gewoon niet meer te doen was voor mij.

’s Avonds, na het avondeten, ben ik dan ook met Esli mijn nieuwe MacBook Air gaan halen bij de Media Markt! Daarna heb ik de gehele avond vast geplakt gezeten aan de computer!

IMG_20150625_213457

Vrijdag:

Vrijdag was het net een soort Sinterklaas. Ik had donderdag de MacBook gekocht. Ik had ’s middags allemaal dingen online geshopt voor de laptop. Zo had ik, via smartcover.com, een plastic blauwe beschermhoes voor de buitenkant besteld met daarbij een siliconen matje voor het toetsenbord, zodat deze stofvrij blijven. Deze was mooi roze, alleen inmiddels is die ingepikt door mijn moeder, momenteel is er dan ook een nieuwe turquoise onderweg. Ook had ik, via www.thelittlegreenbag.nl, een mooie zakelijke laptoptas van Bulaggi gekocht. Deze ziet er uit als een zakelijke handtas, maar is helemaal gevoerd en heeft extra zakken aan de binnenkant. ’s Avonds ben ik nog spontaan even met Julie-Ann en haar collega en man naar de shopping night in Den Haag geweest!

 

PicMonkey Collage behind the scenes

 

Zaterdag:

 Dit was een soort familie dag. Wij hadden om half één bij mijn ouders afgesproken. Toen zijn wij met het gehele gezin, inclusief ons hondje Pluisje, gaan shoppen bij Voorwinden Mode Mall in ’s Gravendeel. Hier hebben wij allemaal leuke zomerkleding gescoord en een drankje gedronken. Daarna ben ik snel met papa even boodschappen gaan doen, terwijl de rest de BBQ voor bereidde.

Wij hebben lekkere worstjes, kip en lam gegeten, met een heerlijke salade en stokbrood. Mijn moeder had speciaal voor mij een Prosecco, zonder alcohol, gehaald omdat ik niet mag drinken in combinatie met mijn medicijnen. Wat hebben wij genoten!

DSC_0399

(Mama, Roderick, Esli en papa)

Zondag:

En toen was het al weer zondag.. Ik stortte totaal in.. Ik was totaal kapot. Esli was werken. Ik heb de gehele de dag in bed gelegen, films gekeken en nog even heel snel Pluis uitgelaten. ’s Avonds hebben wij, op het balkon, nog een kopje thee gedronken met Denise. Zij was ook helemaal kapot, maar dan van Parkpop. Ik had om half tien gebeld naar de Thuiszorg voor een nieuwe sonde, maar, en dat zul je altijd zien, die kwamen pas om half  één ’s nachts.

IMG-20150628-WA0013


 

Zo, toen was er al weer een week voorbij! Komende dagen ga ik het echt  rustig aan doen want mijn alvleesklier begint weer op te spelen: hikken, boertjes. Dit zijn de eerste voortekenen dat ik moet oppassen . Hopelijk zakt het weer met mijn sondevoeding.

 

Fijne week toegewenst en geniet van het weer, guys!

xoxo,

Stéphanie

Collage 1