Van een van de grootste modebladen van Nederland, Glamour, heb ik weer twee mooie producten mogen ontvangen. Elke maand word er een product van Esteé Lauder opgestuurd, vandaag bespreek ik een lip product en een product die je én voor je lippen kan gebruiken maar ook als blush! Daarnaast kocht ik ook een foundation van NYX en schreef ik een review voor jullie!

Pure Color Envy Lip Potion

Op dit product was ik gelijk verliefd! Ik ben gek op lip producten, van lipglosses tot lippenstift of een liquid lipstick, ik heb het allemaal! Ook hoopte ik toen ik deze mooie items mocht ontvangen er veel van zulke gave items tussen zaten!

De lip potion zit een een mooi standaard blauw doosje van Esteé Lauder en de gloss zit in een mooie strakke huls met aan twee kanten een doorzichtig stuk en de dop heeft een mooie gouden bovenkant met daarin het Esteé Lauder merk erin gedrukt. De applicator is erg fijn, aan een kant heeft het een bolle kant maar aan de andere kant is de applicator in een hartvormige shape. Dit is zodat je genoeg lapproduct meeneemt om de lip geheel te kleuren. De Lip potion is een formule wat tussen een lipgloss en een liquid lipstick zit, deze lijn heeft 16 verschillende kleuren. Ik heb de kleur heet Wicked Sweet (230) ontvangen en vind hem heel hydraterend en zacht. Het is een mooie diep roze, bijna watermeloen kleur. De potion is pro long wear moet 8 uur blijven zitten, helaas haalt dit het bij mij niet. Na het eten moet je het echt even bijwerken. Zelf vind ik dit niet heel erg. Je hoeft het maar een keer aan te brengen omdat het gepigmenteerd genoeg is, daarnaast laat het de lippen ook gelijk voller lijken.

IMG_8504

Prijs Douglas: 32,00 euro. Ik vind het het geld zeker waard!

Bronze goddess lip & Cheek summer glow

Dit product is een limited edition product! Erg leuk om te mogen ontvangen. Naar dit item was ik erg benieuwd omdat je dit namelijk op vele manieren kan gebruiken. Deze multitasker zit in dezelfde blauwe verpakking als de Lip Potion. het is een rond lang product met aan de ene kant een lippenstift kant en aan de andere kant zat een zelfde kleur gloss. Ik heb de kleur Fuchsia Lights ontvangen maar je hebt ook nog de kleuren Peach Glow en Sunburst. Ik vond de kleur niet echt Fuchsia, bij fuchsia denk ik meer aan hard roze terwijl hier meer rood in verwerkt zit naar mijn mening. foto 3

De hydraterende crime aan de bovenkant kan je gebruiken als een lipstick en als een blush. Als lipstick was ik hier niet echt van onder de indruk. Ik heb deze vorige week gedragen naar een bruiloft en moest vaak bijsmeren, wel elk uur. Zelf ging ik toen voor een matte look dus heb ik het niet gecombineerd met de lipgloss. Later heb ik het product nog wel een keer gebruikt met gloss. De glos alleen is bijna doorzichtig met een lichte gloed fuchsia lights. Ik vind de gloss erg prettig aanvoelen, niet plakkerig. Als blush vind ik het wel een erg fijn product. Het is goed gepigmenteerd en het blend gemakkelijk, pas op dat je er dan ook niet te veel van gebruikt want anders ben je net een clowntje!

foto 5

Prijs Douglas: 37,95 euro. Het is een leuk product om te krijgen, vind ik het geld waard? Ik zou het er niet zelf voor over hebben. Voor een lippenstift blijft het te kort zitten, lipgloss is naar mijn mening te licht van kleur. Wel vind ik het als blush een leuk product.

NYX Stay matte but not flat foundation

Ik was op zoek naar een nieuwe drugstore foundation omdat ik laatste tijd erg last hebt van een olie achtige T zone. Voor wie niet weet wat een T zone is, dit is je voorhoofd net boven je wenkbrauwen, je neus en je kin. Na je zwangerschap vliegen je hormonen nog alle kanten op! De foundation zit in een handig en simpel knijp tube met 35 ml foundation. Ik heb zelf een huid met een rode ondertoon en heb dan graag een foundation met een gele ondertoon. Ook heb ik een erg lichte huidkleur en zijn de meeste drugstore producten voor mij al te donker, behalve deze foundation! Ik heb de kleur SMF01, Ivory. Volgens de verpakking is de foundation olie vrij, op water basis, full coverage, vol mineralen en een matte finish. Ik heb hiervoor ook de infallible 24-H Matte van L’Oréal gebruikt en zelf vind ik deze foundation dekkender. Over mijn hele gezicht breng ik de foundation met 1 laag aan met een beautyblender, behalve op mijn wangen, hier heb ik toch echt twee lagen nodig. Het brengt heel fijn aan en geeft geen cake effect. Ik vind het een aanrader!

foto 2

Prijs Douglas: 7,95 euro. Ik vind de prijs erg goedkoop voor een fijne en goede foundation!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Heb jij nou een product waar je graag een review van wilt lezen? Laat het dan zeker even weten in een berichtje!

XOXO STEPHANIE 2