Behind the scenesLifestyleMindset

From Studio to Tiny – Deel 6

Het wordt nu echt winter. ’s Ochtends is de rijp op de daken en de blaadjes te zien, op de riviertjes ligt een dun laagje ijs 92259fc9af262a07d04dd4c6768011bden met onze adem kunnen we wolken blazen. Niet gek dus dat de poezenpootjes die soms over mijn lijf lopen als koude ijsklompjes aanvoelen en ik dikkere handschoenen moet dragen op de fiets. Maar, winter betekent ook: Sinterklaas, mijn verjaardag, Kerst en Oud en Nieuw, en hoe vier je dat nou in zo’n klein huisje?

Sinterklaas

Mijn vriend en ik hebben bij zijn ouders en zijn broertje lootjes getrokken en moeten nu een surprise maken. Ik kan je zeggen; op 20m2 is dat erg lastig.. om zonder dat de ander het ziet een surprise te maken. Nou heb ik afgelopen vrijdag een vrije dag gehad waardoor ik een hele ochtend aan mijn surprise kon werken! Maar… we vieren het a.s. zaterdag en dan moet hij dus wel af zijn.. en dat is ie dus nog niet… Kijken hoe we deze week nog aan de slag kunnen zonder elkaar in de weg te zitten…

Mijn verjaardag

Ik word 23 op 11 december en ik heb het plan voor mijn verjaardag al helemaal in mijn hoofd zitten. Partytent in de tuin en een groot zeil, stoeltjes, kampvuur, boogschieten, chocolademelk, marshmallows, broodjes bakken en soep. Yes! Dat lijkt me wel wat. Wat leuke lichtjes in de tuin ophangen en het kan een feestje worden. Iedereen zijn warme kleding en waterdichte schoenen aan, eigen mok mee en bestek en mijn verjaardagsfeest kan beginnen!

Kerst

Met kerst gaan wij proberen om in Amsterdam naar een Kerstdiner te gaan. Mijn jurkje voor kerst ligt al in de kast. Ik vind het wel wat om een keer chique uit eten te gaan met mijn man. Hij in smoking, ik in mijn chique jurkje, 6-gangen diner… Daar zeg ik ja tegen. En misschien nog een avond bij familie zijn.

Oud en Nieuw

Plannen voor Oud en Nieuw zijn er nog niet echt. Het liefst vieren we het met familie, dus waarschijnlijk vieren we het in Almere bij de ouders van Daniël. Lekker veel oliebollen eten en drinken want volgens mijn schoonmoeder hoort dat erbij.

Ik wil iedereen die nog een surprise moet maken veel succes wensen! Ik ga er vandaag ook nog mee aan de slag denk ik. Misschien hang ik wel een groot doek op over de tafel heen, zodat we niet zien van elkaar wat we maken, haha.

We are living a polaroid life.

Lauralynn Tieleman
De wereld zien door een roze bril wordt ons de laatste tijd steeds lastiger gemaakt. Onze wereld is mooi en LauraLynn neemt ons mee om deze mooie dingen te kunnen vinden. Ze is creatief, zelfonzeker en een echte juf in de dop. In haar blogs neemt ze je mee in de wonderlijke wereld van de Tiny Houses, de DIY's en het leven met HMS. Duik mee in haar wereld en vind jouw weg naar de zon.

1 reactie

Laat een reactie achter