Ik zal vast niet de enige zijn met teveel schoenen en dan ben ik nog wel alleenstaand. Bij gezinnen prijken vaak de schoenen een prominente plaats in de hal, keuken of bijkeuken. Struikelend ga je dan balancerend met je boodschappentassen over de rommelige schoenen bende. Dan heb ik het nog niet over de tassen die kinderen vaak bij binnenkomst neer ploffen. Fruitkisten hebben daarbij mijn leven in veranderd…

Fruitkisten als schoenenkast, de oplossing

Als ik nu eens zeg dat ik de oplossing heb voor dit probleem? Ja echt! Ik beloof je nooit geen rommelige hoek meer, geen onvindbare schoenen, modder op de vloeren of tassen waar je over struikelt. Fruitkist kasten is het antwoord! Ik hoor jullie denken fruitkist kasten?
Steigerhoutpassie heeft fruitkisten zoals gebruikt in Frankrijk met een verhaal, ze ademen de druivensoorten van de Franse sauvignon uit, de rust van vakantie in de wijngaarden, een klein stukje Frankrijk bij jou thuis hoe fijn zou dat zijn?

fruitkisten

Schoenenbankjes

De fruitkisten wordt handgemaakt omgeturnd tot een complete schoenenbank, ik heb ze staan in de veranda en in mijn kledingkast zodat ik ook geniet van mijn collectie schoenen elke dag als ik er binnen loop. Een overzichtelijk geheel van een collectie die elke vrouw dierbaar is of een dierbaar opgeruimd huis. Ik vind het geweldig en het is ontzettend van deze tijd om robuust hout te gebruiken in uw interieur. Vele soorten en maten, wit gelakt of nog het houtsoort ziende.

Fruitkisten als nachtkastjes

Zo geweldig hip en handig dat ik er zelfs in mijn slaapkamer twee als nachtkastje heb staan. Bij het slapen gaan sluit ik mijn ogen, mijn nachtkastje als laatste in mijn herinnering, mezelf zittend zien in de Frans Normandië met een glaasje rode wijn, als dat geen goede nachtrust wordt! Ik wens iedereen zo een fijne nachtrust toe!

fruitkisten

Interesse in ook zo een uniek exemplaar?

Kijk eens op de website http://www.steigerhoutpassieshop.nl van deze meubelmaker die nog zoveel meer in zijn shop heeft staan. Stijl en op maat gemaakt hoeft niet altijd te betekenen dat uw de hoofdprijs moet betalen!