Vakantie!

Hè, hè, het voelt als een opluchting. De klok slaat 17.00 uur: ‘IK HEB VAKANTIE’ ! Voor iedereen is dit leuk! Even lekker niets! Geen verplichting en hoogstwaarschijnlijk lekker op vakantie.

Ook wij gaan op vakantie! Heerlijk ontspannen, zonnen en lekker natafelen. Kevin en ik gaan naar Spanje, naar ‘Mallorca’.

De laatste weken heb ik afgeteld tot mijn vakantie. Door mijn depressie en medicatie (met vervelende bijwerkingen), kostten veel handelingen extra tot al mijn energie. Zeker is dat ik mooie beenspieren heb gekregen, want wat heb ik om mijn tenen gelopen! Ik wil niemand teleurstellen, ik wil mij niet aanstellen, ik wil gewoon normaal deelnemen aan het leven. Maar wat wordt mij dat soms onmogelijk gemaakt!

Veel negatieve gedachten hebben de laatste tijd mijn pad gekruist. Zeker na het verlies van mijn lieve hondje Gipsy. Helaas kon ik niet meer zorgen voor dit leuke diertje. Hij was zo heerlijk energiek en had extreem veel beweging nodig. Het is een geweldig diertje! Ben jij op zoek naar een springlevend knuffelend hondje? Neem even een kijkje op: http://www.dierenasielleiden.nl en klik op plaatsbare honden ‘Gipsy’.

In de tussentijd ben ik ook bij de psycholoog geweest en vervolgens gewoon weer aan het werk. Waar ik mijn krachten vandaan haal? Soms weet ik het ook niet. Een voordeel is, dat ik mijn werk leuk vindt. Ik werk met familie wat mij elke dag weer nieuwe energie geeft om de dag tot 17.00 uur te halen.

Samen met mijn psycholoog zit ik in overbruggingsgesprekken. Wat dit inhoudt? Mijn tijd samen uitzitten tot dat ik in behandeling mag. De wachtlijst is 6 weken. Vóór die tijd ga ik ook naar de psychiater om te laten controleren of ik wel de juiste medicatie krijg, de juiste hoeveelheid etc..

Mijn psycholoog en ik hebben in mijn overbruggingsgesprekken de pijlen gericht op een atypische depressie. Wat het is en hoe ik er mee omga, bespreek ik met jullie als mijn behandelingen over 6 weken begonnen zijn. Voor nu heb ik de opdracht gekregen, van de psycholoog, om mijn dagen een cijfer te geven en dat doe ik dan ook.

Mijn dag vandaag geef ik een 10! Want mijn vakantie is begonnen!

xoxo Din..