Heb jij ook weleens een rotdag? Alles zit tegen en het huilen staat je nader dan het lachen. Ik vind het heerlijk om op dit soort dagen YouTube erbij te pakken en op zoek te gaan naar de leukste kattenfilmpjes. Wist je dat het zelfs wetenschappelijk bewezen is dat je van kattenvideo’s vrolijker wordt? Speciaal voor deze blog heb ik mijn favoriete kattenfilmpjes op een rijtje gezet.

Dat katten rare, eigenwijze beesten zijn weet iedereen. Ze schrikken van komkommers, luisteren alleen wanneer het ze uitkomt, ze halen de gekste fratsen uit en ook aaien mag alleen wanneer ze het zelf willen. Dit eigenwijze karakter zorgt er vaak voor dat ze in benarde en/ of grappige situaties terecht komen. Gelukkig hebben we het internet, want van mijn eigen katten kan ik vooral heel veel slaap video’s maken.

Kattenfilmpjes: top 3

1. Dit is echt mijn favoriete kattenfilmpje. Dit laat zo heerlijk zien dat katten zich van niks en niemand wat aantrekken.

2. De komkommer mag natuurlijk niet in het rijtje met mijn favoriete katten filmpjes ontbreken. Ik heb dit al menig keer bij mijn eigen katten geprobeerd, alleen lijken ze er niet echt van onder de indruk te zijn.

3. Katten staan bekend om het welbekende sprongetje als ze schrikken. Vooral op momenten dat je het totaal niet verwacht.   Dit filmpje zit vol met ontzettend grappige schrik reacties.

Bonus kattenfilmpje

Een heerlijk filmpje om mee af te sluiten.. Want wat is nou beter dan een kattenfilmpje? Juist ja, een compilatie!