Juli is voor mij een lastige maand geweest. Er zijn een hoop dingen gebeurd, er is voor mijn deur een handgranaat ontploft, mijn gezondheid liet te wensen over en als klap op de vuurpijl ben ik al bijna 3,5 week ziek. Toch houdt dat mij niet tegen om met een blij gevoel op afgelopen maand terug te kijken. De slechte en/ of moeilijke momenten wegen namelijk totaal niet op tegen alle mooie momenten die ik heb meegemaakt. Sinds ik mijn coaching traject heb afgerond merk ik dat ik heel anders in het leven sta. Ik richt mij meer op positiviteit en kijk graag terug op de dingen waar ik dankbaar voor ben. Daarom deel ik vanaf nu elke maand mijn geluksmomenten. Lees je mee?

Een van mijn grote doelen van mijn coaching was om positiever in het leven te staan en meer van mezelf te houden. Dat gaat niet als ik terug blijf vallen in negatieve denkpatronen en al het positieve naar de achtergrond schuif. Iets wat ik tot voor kort geregeld deed. Natuurlijk heeft mijn coach zijn steentje bijgedragen aan het feit dat ik nu positiever in het leven sta, maar ook het boek ‘de Vibe’ heeft mij hier enorm bij geholpen. Door veel over positiviteit en negatieve gedachten te lezen, lukt het mij steeds beter om negativiteit voor positiviteit te vervangen. Genoeg gepraat, op naar mijn geluksmomenten!

Geluksmomenten van juli

♥ Ons huis is een thuis geworden.

♥ Nieuwe kansen op gebied van werk en ondernemen.

♥ Ik geloof in mezelf en in mijn kunnen.

♥ De liefde van mijn katten.

♥ 3,5 jaar samen met de aller- allerliefste!

♥ Het boek ‘de vibe’ gelezen. Wat een mooi en inspirerend boek.

♥ Elke dag wakker worden naast mijn vriend blijft toch wel een van mijn favoriete geluksmomentjes.

♥ Een heerlijk avondje vol sushi en cocktails met mijn vriend, zijn broer(tje) en zijn zus(je).

♥ Nieuwe mensen leren kennen.

♥ Twee ‘dubbel- dates’ gehad

♥ De serie ‘Grimm’ ontdekt. Perfect voor een avondje binge- watching.

♥ Het weer!

♥ Het grote voordeel van ziek zijn? Heel veel waterijsjes eten.

♥ Nieuwe offline hobby’s ontdekt, waardoor ik mijn telefoon en laptop steeds vaker laat liggen.

♥ Vandaag barbecueën bij een oud- collega/ goede vriendin.

♥ De band met mijn broertje

♥ De beroemde BBR (bruine bonen met rijst) van mijn vriend. Om je vingers bij af te likken!

♥ Kwartaal aangifte niet zelf hoeven doen. Een applaus voor mijn boekhouder!

♥ Beha loos in een joggingbroek en groot T-shirt op de bank hangen.

♥ En natuurlijk verdienen alle meiden van Justliveblog ook een dikke shout out!

Wat waren jouw geluksmomenten?