Half 10 ging de wekker. Het was tijd om op te staan want vandaag gaan Denise, Amanda en ik naar Latin Village! Ik ben niet gewend om zo vroeg op te staan dus dook ik maar gelijk onder de douche om wakker te worden. Mijn outfit hing al klaar, maar toch trok ik weer 10 andere tops uit de kast. Gelukkig was ik niet de enige die kledingstress had want Denise had er ook aardig last van! Omdat ik al zo lang niet meer uit ga (omdat het over het algemeen niet gaat) heb ik dus geen halve kledingkast meer gevuld met uitgaanskleding. Beter, of anders gezegd: dit heeft plaats gemaakt voor joggingbroeken! Uiteindelijk kies ik voor een highwaist skinny zwarte broek en een zwart/wit gestreepte plenum top met zwart/witte Nike Roshe Runs. Daarna gaat er een lekkere plamuurlaag aan make-up op mijn gezicht en daarna nog snel even mijn haren stylen. En dan ben ik klaar voor een gezellig dagje uit, al zeg ik het zelf!

Om kwart over 12 werd er op de deur geklopt en stond Denise voor de deur. In de lift stelt Din voor om nog snel even langs De Hoogvliet te rijden om wat drinken te halen voor onderweg, Jillz it is!

Rond kwart voor 1 bellen wij aan bij Amanda en daar gaan wij dan..: op naar Spaarnwoude! De sfeer zit er onderweg al goed in en het is dan ook supergezellig! Denise en Amanda zijn vorige week al naar Dance Valley geweest, dit ligt ook op hetzelfde terrein  als Latin Village. Het verslag ervan lees je hier.

Zodra wij dichtbij de parkeerplaats komen, zien wij al veel mensen richting het terrein lopen. Het sfeertje zit er al goed in bij iedereen. Het is prachtig weer en je ziet en hoort iedereen lachen. Iedereen heeft zich opgedoft en ziet er prachtig uit. Wij waren al snel binnen op het terrein: muntjes halen en eerst even wat eten want wij hadden nog niet geluncht! Hierna begaven wij ons in de drukte en liepen wij van het ene podium naar het andere..

[su_slider source=”media: 1242,1243,1244,1245,1247,1246,1248,1250,1251″ link=”post” width=”900″ height=”700″ title=”no” pages=”no”]

 

Om half 11 besloten wij weer richting huis te gaan want wij waren toch allemaal behoorlijk moe geworden! Nog even langs De Mac en daarna snel onze bedjes in!

 

xoxo stephanie 2