Lelo is momenteel een van dé bekendste seks tot merken in het high end segment, en aangezien wij als team besloten hebben om seks meer bespreekbaar te gaan maken, hoort ook dit erbij!

Lelo

Lelo is een bedrijf dat in 2003 opgericht is in Stockholm, en dit is iets wat je direct terug ziet in de ontwerpen van de toys. Lelo staat voor high end, luxe en vooral een tijdloze uitstraling. Bij sommige toys, met goud of zilver afgewerkt, valt het in de eerste blik niet eens op dat het een seks speeltje is.

Lelo Isla

Lelo Isla

De Isla is een kunstwerk op zich, een elegant, tijdloos en sensuele vibrator. Er zijn twee varianten van de Isla, een groene en een zwarte. Ik heb de zwarte variant opgestuurd gekregen van Bobbery Amsterdam. De vibrator is wat langer en gebogen, het beloofd volgens de website van Lelo zelf perfect te zijn voor je G-spot en zal dit naar ongekende hoogtes brengen. Op dit luxe model zitten 3 knopjes: harder, het middelste knopje voor 6 verschillende standen, en zachter. De vibrator is waterproof en wordt geleverd met USB kabel om op te laden, een satijnen opbergzak en een zakje parabene vrije glijmiddel in een super de luxe, zwarte doos waar je gelijk “High end” van gaat roepen.

De Lelo Isla kost normaal 169,00 euro maar is nu in de aanbieding met 50% korting voor 84,50 euro.

Lelo Isla

Persoonlijk vind ik de vibrator er prachtig uitzien, de combinatie van siliconen en het zilver, en houdt het enorm prettig vast omdat het uitgesneden is. De vorm is apart, op sommige plekken wat dunner. Wat voor de een fijn is, en voor de ander dikker had gemogen.

Lelo Isla
Lelo Isla

Mijn eerste ervaring

Aangezien de Isla, of Lelo überhaupt geen goedkoop stukje werk is, is het natuurlijk ook mega belangrijk hoe het functioneert en laat ik dat nou hebben getest voor jullie!

De Lelo Isla is een prettig aanvoelende vibrator door het gladde, siliconen oppervlak. De Isla heeft 6 verschillende standen waarvan 1 stand een normale constante factor is die je harder en zachter kan zetten. Zelf moet ik zeggen dat de 5 overige standjes niet echt iets voor mij zijn, maar dat is misschien leuk voor als je samen met een partner bent. Je kan de constante stand zo zacht of hard zetten zoals je zelf wilt en daardoor is er voor ieder wat wils! Zelfs als je niet een “g-spot” persoon bent is deze vibrator geschikt om je snel tot een orgasme te laten komen.

Al met al een super fijne vibrator, een prachtig design en echt een aanrader!

Disclaimer: Wij testen puur de producten en geven een eerlijke mening.