interieur blogs

Loftdeuren creëren ruimte en stijl in huis

industrieel wonen

Het is helemaal in om een stijl te hebben in huis die luxe uitstraalt en ervoor zorgt dat je een chique interieur hebt. Dit kun je verwezenlijken door bijvoorbeeld design meubels aan te schaffen maar het kan ook op een makkelijkere en goedkopere manier.

Als je denkt aan een chique hotelkamer dan denk je vrijwel meteen aan loftdeuren. Een badkamer met twee schuifdeuren van prachtig hout gecombineerd met een metaal dat bij de rest van de kamer past. Dat wil je in huis dus ook creëren zodat jouw huis ook dat heerlijke luxe en chique gevoel krijgt.

De pracht van loftdeuren

Wanneer kijkt naar loftdeuren dan heb je eigenlijk meteen door dat de pracht ook meteen komt door de eenvoud. Het mooie (on)-bewerkte hout in combinatie met een metaal straalt meteen luxe uit. Je komt namelijk niet in ieder huis zomaar dit soort deuren tegen. Een loftdeur is namelijk een zwevende deur die op een rails hangt. Door de rails gaan de deuren naar de zijkant open en hoeft de deur niet worden opgeslagen. Hierdoor krijg je ook meteen meer ruimte want je hoeft geen rekening te houden met het openslaan van de deuren. Je kunt zelf bepalen welk hout je wilt gebruiken en natuurlijk het metaal. Dit kunnen verschillende kleuren zijn maar het is voornamelijk leuk om die op de rest van de kamer aan te passen.

Een luxe entree voor de badkamer

Loftdeuren zijn voornamelijk aantrekkelijk voor een badkamer. De badkamer is vaak stijlvol maar de saaie houten deur betekent niets bijzonders. Daarom kun je perfect zorgen voor loftdeuren bij de badkamer. Zo heb je een echte luxe entree naar de badkamer en zullen alle vrienden en familie verstelt staan van de luxe uitstraling van het interieur. Daarnaast is het ook een mooie manier om de badkamer beter te betrekken bij de rest van het huis.

loftdeur

Dit artikel is geschreven door Rob Brinks van Zitmaxx Wonen

Laat een reactie achter