Zoals elke middag liggen we dan even samen op de bank, onze kroel tijd die meestal in een powernap eindigt. Maar vandaag kan ik niet slapen, ik kan alleen maar naar jou kijken, je mooie gezichtje, je lieve neusje en de lachjes die op je gezicht staan. Soms vraag ik me af wat voor leuks je droomt en of je papa, mama en je grote vriendin pluis er ook in voorkomen.

Tranen van geluk lopen regelmatig over mijn wangen als ik zo naar je kijk. Je bent zo lief, zo mooi, zo ons.. Nooit gedacht dat ik dit ooit mee zou maken..

Regelmatig ruik ik aan je want je ruikt zo lekker, naar een mix van baby en Zwitsal. Mijn favoriete luchtje is geen parfum meer maar dat ben jij.

Je word steeds groter, alweer 4,5 maand oud en je bent alweer 62 cm en 5600 gram. Tijd vliegt voorbij! Je hebt van opa en oma harmsen een heel mooi speelkleed gehad met een boog vol diertjes, sommige maken geluid en anderen hebben een spiegeltje of een bijtring. Meeste kinderen slaan met hun handjes er tegenaan, maar jij niet. Jij bent nu al een voetballer in spe, jij schopt het liefst tegen ze aan!

Als ik je moet omkleden begin je hard te lachen, dit is namelijk ons ‘doe eens gek’ momentje. Ik blaas op je buikje, of geef ik je overal kusjes waardoor jij het niet meer houdt van het lachen. Samen dansen door de woonkamer vind je ook geweldig, mama die, tot nu aan toe, leid met salsa dansen. Een vrolijker kind als jij bestaat niet, jij huilt alleen wanneer je ontzettend moe bent, pijn hebt of ziek bent.

Lieve zayne, ik hoop dat je altijd zoveel blijft lachen in je leven, en ik hoop dat ik je de rest van je leven zo aan het lachen mag maken.

Mommy loves you!
design-2