Twee weken geleden postte ik mijn eerste video op youtube, in deze video komt er wat meer achtergrond over mijn chronische ziektes aan bod. Een serieuze video want ik vertel over wat ik allemaal de afgelopen jaren heb meegemaakt, de ziekenhuizen die ik gezien heb en over de geboorte van onze zoon. Ook vertel ik over de toekomst, namelijk de mega zware operatie die eraan gaat komen, Een Frey Procedure of een Whipple operatie, welke van de twee operaties het word weet ik pas als het al gebeurd is.  Ik kijk wel “iets” stoned uit mijn ogen, dit komt omdat ik onder de zware medicijnen zat, vanwege mijn alvleesklierontsteking, tijdens het opnemen van deze video. Ik ga er vanuit dat jullie mij dit wel vergeven,haha!

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn youtube kanaal, dit is gratis en zo blijf jij op de hoogte van alle nieuwe video’s die online komen. Mocht je geen youtube account hebben maar wel een google/gmail account, hiermee kan je gewoon inloggen. Abonneren doe je hier door op de rode abonneer knop te drukken. Tevens help je hier mij enorm mee!

Until next time,

Stéphanie