[su_quote]Mijn moeder is de liefste moeder van de hele wereld.[/su_quote]

DSC_9124_f_DxO1-1024x681

Ja, ik weet dat ieder kind dit over zijn moeder zegt.  Maar ik meen het uit de grond van mijn hart. Ik ben zo gelukkig met zulke liefdevolle ouders!

Mijn beide ouders zorgen heel erg  goed voor mij. Omdat het Moederdag is, wil ik nu mijn moeder extra in het zonnetje zetten…

Wij vormen een beetje ander gezin dan de meeste gezinnen zijn. Mijn ouders werken namelijk beiden in de avond. Mijn moeder heeft een eigen dansschool (K’dans in Zwijndrecht) en mijn vader is muzikant. Onze ouders war905576_527359357305562_1710316572_oen dus altijd overdag thuis als wij tussen de middag kwamen eten. Na school waren zij er met een kopje en zagen zij uit naar onze verhalen. Dan gingen zij rond een uur of vijf werken. Veel mensen vroegen ons altijd: “Vinden jullie dat niet vervelend? “ Dat vonden Roderick en ik helemaal niet vervelend. Eerlijk gezegd vonden wij het heerlijk met onze oppasmeiden. Het was net of wij een paar grote zussen erbij hadden gekregen waar wij leuke dingen mee deden. Verder is ons gezin ook wat anders omdat wij op ziektegebied al veel voor onze kiezen gehad hadden. Roderick met zijn  astma en extreme eczeem. Ik heb van mijn veertiende tot mijn zestiende Posttraumatische Dystrofie gehad.

 

Mijn moeder is een hele sterke, vrolijke vrouw. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Ze is een doorzetter, ze is heel erg geliefd, enthousiast, loyaal en commited. Als ze ergens voor gaat doet ze het niet met 100% maar met 1000%. Verder heeft ze het ook vaak druk met de dansschool. Er komt een nieuwe voorstelling deze zomer. Op dit moment is ze heel erg druk met de zorg voor mijn oma en mij. Ondanks het feit dat ze het druk heeft, weet ze het wel allemaal voor elkaar te krijgen. Daar heb ik heel veel bewondering voor!

DSC_9213_f_DxO-1024x681

Lieve mama,

Bedankt voor al jouw steun, jouw onvoorwaardelijke liefde, en alles wat jij en papa ooit voor Roderick en mij gedaan hebben.

Vandaag kan ik helaas niet bij jou zijn, maar op deze manier wil ik toch een speciaal berichtje sturen om te laten zien dat ik aan je denk!

Ik houd van je!

xoxo

Stephanie

Collage 6