Health

Noir Stockholm Epic Treat

noir stockholm epic treat
Het is alweer een tijd geleden, dit kwam door gezondheidsredenen maar inmiddels is er eindelijk een nieuwe haircare blog! De Noir Stockholm grand opening zijn niet meer uit mijn dagelijkse routine te krijgen en daarom ben ik enorm benieuwd hoe ik de Epic retreat lijn vindt.

Epic Treat – Shampoo en conditioner

Het eerste wat mij opvalt is dat het in dezelfde verpakking zit als de grand opening serie. Daarom moet ik goed kijken onder de douche dat ik niet de verkeerde pak. Zodra ik de shampoo fles open en ik een klein beetje op mijn hand doe, (less is more bij deze producten) komt de heerlijke geur mij al tegemoet. Een andere geur als de andere lijn maar net zo lekker fris. Op geur heeft het zeker punten gescoord! Zodra je het door je haar masseert voel je gelijk dat je haar lichter lijkt te voelen, precies zoals er ook de achterkant van het flesje staat! Tevens staat ook op het flesje dat het speciaal is voor wanneer je haar te droog, dof en klitterig is en dit zorgt voor voeding van het haar. Persoonlijk heb ik zelf heel veel problemen gehad met mijn hoofdhuid en haar, een hele droge schedel en droog haar. Ik had ook altijd erg jeuk aan mijn hoofdhuid vanwege de droogte, sinds ik Noir gebruik heb ik werkelijk er geen last van. Dit klinkt als een reclame praatje maar dat is het niet. Ik heb van alles geprobeerd, goedkope producten, dure, zelfgemaakte, noem maar op en ik heb het geprobeerd. Tot Peter mij in aanraking bracht met Noir, ik ben tot nu aan toe echt op alle producten gek, terwijl ik echt mega kieskeurig ben qua producten.
De geur van deze lijn is een combinatie van: Siciliaanse limoen, framboos, sambac jasmijn, oranje bloesem, patchouli, wit cederhout, musk & vanille. Echt een geweldige combinatie!
Noir stockholm epic treat

Epic Treat – Deep conditioning treatment mask

Een masker wat volgens dit potje elk haar, hoe beschadigd ook, kan hersteld worden al vanaf de eerste behandeling. Het hersteld dof, droog en haar dat met chemicaliën behandeld is.
Na het wassen met de shampoo & conditioner breng ik dit aan op uitgeknepen haar, ik verdeel het over de gehele lengte van mijn haar en maseer het goed in, daarna laat ik het 5 minuten zitten. Bij het uitspoelen van mijn haar voel ik gelijk dat het lichter aanvoelt en super zacht.
noir stockholm epic treat
Ik ben echt mega gelukkig met de Noir Stockholm producten die ik heb, gebruik het allemaal mega vaak en raad het ook iedereen aan! Ben jij opzoek naar een verkooppunt of een goede kapper? Neem dan een kijkje bij Peter Brouwer Hair in Rotterdam.
Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.

Laat een reactie achter