Hey Guys!

Vandaag eens even iets heel iets anders dan dat jullie van mij gewend zijn! Namelijk: mijn favoriete Make Up producten van het moment!

Deze week heb ik de nieuwe Matt Oogschaduw Pallete van Morphe Brushes binnen gekregen. Morphe Brushes is een merk dat voornamelijk bekend staat om: zijn budgetvriendelijke prijzen, de goede kwaliteit, en natuurlijk de kwasten.

IMG_6084
Deze Pallete bestaat uit prachtig mooie tinten beige tot bruin met wat uitschieters naar tinten als aubergine, roze en oranje. Deze oogschaduw is goed gepigmenteerd, niet korrelig en blenden heel fijn!
Zelf heb ik gekozen voor de Matte Pallete, omdat ik erg weinig goede matte oogschaduw had. Tevens hebben ze deze Pallete ook met shimmers.
Ik betaalde voor de Warm Color Matte Pallete 22,20 euro op beautybay.com

IMG_6060
Daarnaast heb ik een ‘witte’ Fixing Powder gekocht van het merk Artdeco. Deze poeder is geweldig om over jouw concealer te doen om het een mat effect te geven. Dit wordt vaak gebruikt bij het contouren, ook wel de Kim Kardashian Look genoemd! Voor deze poeder betaalde ik 10,60 euro, ook via beautybay.com

IMG_6067
Mijn favoriete product op het moment is de Photo Finish Primer Spray van Smashbox! Deze Primer Spray is alcohol-, olie-, en siliconenvrij, wat ideaal is als je hier allergisch voor bent. Deze spray is dan ook op waterbasis! Als je een vettere huid hebt is dit ook nog eens ideaal! In de flacon zit 116 ml, wat best veel is. Het mooie is, dat je deze spray op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt hem dus als primer gebruiken, dit houdt in dat je het op je gezicht sprayt voordat je begint met jouw Make Up. Als setting spray, dus nadat je jouw Make Up gedaan hebt. Hierdoor blijft het langer zitten en als opfrisspray zodat je er weer fris uit ziet!
Deze spray is een beetje aan de duurdere kant, deze kostte namelijk 32 Euro bij Douglas.

IMG_6064

Als ik een uitje heb, vind ik het leuk om mooie nepwimpers te gebruiken. Een tijdje geleden kocht ik ze vaak bij het Kruitvat, maar tegenwoordig koop ik ze graag bij Primark. Deze zijn Euro 1.50 per setje en dan zit de lijm erbij. Ik vind de ‘dikte’ van de haren erg fijn en ze zijn ook nog eens lang. Mocht je dit vervelend vinden, dan kun je ze natuurlijk altijd bijknippen met een (nagel)schaartje! Tevens kun je ze meerdere keren gebruiken als je ze netjes opbergt in het doosje!
IMG_6082
Tevens zie je ook nog de Make Up Revolution pro hygiene anti bacterial brush cleanser op de foto dit is om jouw Make Up-kwasten mee schoon te maken. Dit werkt heel simpel: je sprayt 3 tot 4 keer direct in de kwast en dan haal je dit vervolgens over een keukenrol of over een schone doek. Alle Make Up gaat dan van de kwast af. Door deze spray te gebruiken is het een stuk hygiënischer en gaan jouw kwasten langer mee! Deze flacon is gevuld met 200 ml.
Gekocht op bol.com voor Euro 14,99.

IMG_6077

Gebruik jij al een van deze producten? Laat dan alsjeblieft een reactie achter met jouw bevindingen! Alvast bedankt!

Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset