Ik sta in de LINDA! Nee, helaas (nog) niet door mijn briljant schrijven maar ik ben geïnterviewd. Geïnterviewd omdat ze bij LINDA vonden dat ik toch wel een intense heftige periode achter de rug heb en ze daar aandacht aan wilde schenken. Aandacht voor de Oxycodon, de wilskracht en het leven. Ik hoop door mijn verhaal te hebben gedaan ik via de LINDA mensen kan motiveren om te kunnen afbouwen met deze medicatie.

Oxycodon

Oxycodon, een pijnstiller die heftiger is dan Heroïne. Een opiaat waar de gevolgen soms niet van te zijn overzien als een heftige verslaving met de dood tot gevolg. Oxycodon, het pilletje wat mij veel heeft gebracht maar ook mij veel heeft laten afzien. Mijn blog over de afkickverschijnselen was al eerder de lezen hier op de site.

Geen tegenstander

Begrijp mij niet verkeerd. Ik snap dat er mensen zijn die dit regulier gebruiken. Mensen met chronische (zenuw) pijnen of kanker. Die zonder Oxycodon aan het overleven zijn in plaats van te leven en zij door deze pijnstiller nog enige waarde aan hun bestaan kunnen geven. Voor hun heb ik alle respect en snap ik het ook dat zij in opstand komen nu Oxycodon zo negatief in het nieuws komt. Het gaat vooral om de mensen met tijdelijke maar soms toch ernstige pijnklachten dat zij zich bewust worden van de gevaren ervan. Die doelgroep hoop ik te bereiken.

LINDA magazine

En dan sta je opeens in de LINDA. Gedeeltelijk geef ik mij figuurlijk bloot. Een kwetsbaar verhaal maar ook met de mooie kanten door te laten zien dat het echt kan, afkicken van een medicijn wat je gekregen heb, niet zelfbewust voor gekozen heb. Een medicijn wat mijn leven in een periode dragelijk heeft gemaakt maar ook heeft doen afzien. Ik ben blij dat ik er weer bovenop ben en het heeft mij ondanks als nog sterker gemaakt dan ik al was.

Nieuwsgierig naar het interview? De nieuwe LINDA “Slim en sexy” (Hoe toepasselijk dat ik net weer in deze editie mag staan…) is nu overal te koop.