Wat als er nou iets bestaat waardoor je beter slaapt en je pijnklachten minder worden? En dan ook nog zonder bijwerkingen? Juist ja! Proberen natuurlijk. CBD olie komt steeds vaker positief in het nieuws en is bij de meest uiteenlopende klachten te gebruiken. Tijd om het uit te testen, gelukkig kregen we 3 pakketjes opgestuurd! In deze blog lees je wat JLB girls Lynn, Amanda en Kelly van de CBD olie van Cibdol vinden.

Kelly

Laat ik voorop stellen dat ik ontzettend slecht ben met medicijnen en pillen. Tot nu toe lukt het mij alleen om mijn pil trouw in te nemen. Paracetamol slik ik als de pijn ondragelijk wordt en mijn vitaminepillen vergeet ik standaard. Ik heb er daarom voor gekozen om de druppels drie keer per dag in te nemen. Zo weet ik zeker dat ik ze in ieder geval twee keer per dag inneem, haha.

Op naar de resultaten! Ik vond het moeilijk om over de eerste dagen een oordeel te vellen. Ik kan enorm slecht tegen de weersveranderingen met als resultaat dat mijn lichaam meer pijn doet, ik geen energie heb en alles net wat meer moeite kost. Ik wist, omdat ik dan sowieso extra pijn heb, niet of de CBD olie mijn ‘lichamelijke gesteldheid’ verbeterde.

Het enige waar ik bij deze druppels wat moeite mee had, was de smaak. Ik vond het namelijk smaken zoals de lucht van cannabis/ wiet. Loop in het centrum van Amsterdam, adem de buitenlucht eens goed in en je weet hoe het proeft. Gelukkig was ik daar na drie druppels wel aan gewend! Het is niet zo dat de pijn net als bij pijnstillers binnen een halfuur minder wordt, maar meer dat je ineens na een poos merkt dat de scherpe randjes ervan af zijn. Nu ik terugkijk op de periode zijn er een aantal punten waarbij de CBD olie van CIBDOL mij heeft geholpen:

  • Ik slaap beter. Ik werd voorheen vaak ’s nachts wakker van de pijn en het duurde dan even voordat ik weer in slaap viel. De CBD olie zorgt ervoor dat ik minder vaak wakker word en dieper slaap.
  • Ik heb meer energie. Ik heb voor mijn werk een paar nachten doorgehaald en veel gewerkt. Het valt me op dat ik er een stuk beter aan toe ben dan ik van te voren had verwacht.
  • Het haalt de scherpe randjes van de pijn.

cbd olie

Amanda

Zelf werk ik als Fysiotherapeut en zie ik dagelijks mensen kampen met allerlei pijnklachten. Vele pijnklachten kun je wegnemen door bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut te gaan, een operatie te ondergaan of medicatie te slikken. Er zijn helaas ook pijnklachten die niet zomaar overgaan. Een aantal patiënten gebruikt CBD olie naast de behandeling die ze al krijgen voor hun pijnklachten. Ik hoor er wisselende verhalen over. Voor de een werkt het uitstekend en de ander weet eigenlijk niet zo goed wat nou het effect is van de CBD olie. Omdat ik zelf veel te maken heb met mensen met pijnklachten wilde ik graag zelf ondervinden van CBD olie met je doet. Zelf heb ik vaak last van nek-hoofdpijnklachten waardoor ik dan ook minder goed slaap, zo blijf je in die negatieve spiraal hangen en blijven de nek-hoofdpijnklachten bestaan voor een langere periode.

Ik ben de CBD olie van Cibdol gaan gebruiken voor een periode van twee maanden, met regelmatig gebruik. Dit houd in dat ik elke avond voordat ik ging slapen de druppels genomen heb.  Het eerste wat in mij opkwam toen ik de druppels voor het eerst nam was bah! Ik vind de druppels heel vies smaken, zeker de eerste keer maar naarmate je het vaker inneemt proef je het niet meer zo.  Ik heb in de afgelopen twee maanden nog wel een periode van nek-hoofdpijnklachten gehad en dit heeft even aangehouden voor 4 dagen. Ik weet dus niet of de CBD olie van Cibdol voor mijn klachten echt gewerkt heeft, dit vind ik nog lastig te bepalen. Wat ik wel heb gemerkt is dat je beter in slaap valt en beter slaapt. Ik voel mij in de ochtend meer uitgeslapen.

Ik ga nog verder met het gebruiken van de CBD olie van Cibdol om erachter te komen wat de olie doet na een langere periode. Ik ben er namelijk wel van overtuigd dat CBD olie kan werken bij verschillende soorten pijnklachten, en zie dit ook als een toegevoegde waarde voor sommige patiënten naast de behandeling die ze al volgen.

Lynn

De afgelopen weken zijn voor mij stressvol geweest ivm verhuizen en studie. Ik heb geprobeerd om elke dag de CBD olie te nemen, maar betrapte mezelf elke keer weer erop het te vergeten. Bad habit. Hiernaast heb ik op aanraden van mijn moeder dagelijks gember, passiflora en magnesium met b12 geslikt om een beetje uit de stress te komen. Helaas merkte ik er niet veel van. Mijn lijf reageert heftiger op stress dan op de weersveranderingen en de cbd olie heeft voor mij niks uitgemaakt. Dit verschilt natuurlijk per persoon en misschien ook omdat het me niet gelukt is het elke dag te nemen, heeft het niks gedaan bij mij. Toen de stress weg was deze herfstvakantie was mijn pijn ook minder. Ik kan daarom ook niet goed zeggen of het door de olie of echt door het wegvallen van de stress komt. Ik raad zeker aan het te gaan proberen, want het kan voor jou wel goed doen! Probeer het zelf en zie wat het voor jou kan doen.

CBD olie van Cibdol

De CBD olie van CIBDOL is gemaakt van de beste biologisch gekweekte hennep in Europa en is een van de allerbeste CBD-oliën. Cibdol kan garanderen dat hun CBD olie het beste blijft door hun jarenlange ervaring, traditionele en biologisch gekweekte eigen materialen en de nieuwste wetenschappelijke processen. De olie is 100 procent natuurlijk en er worden geen pesticiden of andere genetisch gemodificeerde producten toegevoegd aan het productieproces. De olie is precies zoals moeder natuur het heeft bedoelt.

De producten zijn allemaal veganistisch en geschikt voor mensen met een lactose intolerantie of mensen die koosjere producten consumeren.

*Deze blog is gesponsord door CIBDOL