Shoppen, ik hou ervan! Maar ik moet mij inhouden, Bruin kan het ook hier momenteel even niet trekken (zo’n fijne bijwerking van een superkneus zijn, je mist die 30% echt wel). Toch moest ik er van de week aan geloven, ik hoorde de Intratuin al dagen roepen. 

Even uitleggen, ‘onze’ Intratuin is de grootste van Nederland én heeft de mooiste kerstshow. Ik weet het, het is nog vrij vroeg voor kerst, maar ik hou ervan! Lampjes, glitter, een tikkie Disney meets Efteling, hoe kan ik dat weerstaan? Manlief was van de week al even mee geweest, maar dat was meer een soort van  sneak preview, een vluggertje. Écht shoppen dat moet je met een soortgenoot doen, met een van mijn vriendinnen dus.

We dompelden ons onder in shopping wonderland, vol oh’s, ah’s en hebben we dit echt nodig’s (waarop mijn antwoord in teveel gevallen was ‘eh nee, maar het is zo leuk’). We verdwaalden in een wereld van eenhoorns en feniksen (dé trend in kerstboomland), chocola (ook Tony’s is in vol ornaat aanwezig), interieurwonderen (hebben!) en natuurlijk alle soorten plantjes (dat was het doel van deze trip).

Als ik shop zie ik mogelijkheden onze kamer om te bouwen tot designer heaven, maar eenmaal thuis is het nooit precies wat ik me ervan had voorgesteld. Ideeën genoeg, als je wilt kun je hier eindeloos uitgeven (nee, ik heb me toch ingehouden). De kar was volgeladen, maar de helft is terug gegaan in het vak (niet noodzakelijkerwijs het juiste vak, sorry medewerkers…). We hebben geluncht, we (eh ik) zijn op de zebra (decoratie) geklommen, we hebben een heerlijke ochtend/middag gehad.

Ik was er aan toe, even uit mijn bed, een ander uitzicht. En laten we eerlijk zijn, vrouwen móeten af en toe shoppen, in het echie is toch beter dan online.