Vrijdag ben ik gezellig heel even met een vriendin en haar zoontje de stad in gegaan. Ik wilde wat nieuwe dingen voor in huis en voor wat productfoto’s voor Instagram. Ook wilde ik dit graag voor een budgetprijs en mij leek het leuk om hier een shopblog voor jullie van te maken!

Marmeren vaas van keramiek – 4,95 euro (Zeeman)

Dit super leuke vaasje van keramiek is helemaal hip door de marmeren print. Deze print zie je momenteel overal, in dure design winkels maar nu dus ook gewoon bij Zeeman. Leuk als decoratie of met een mooie bloem er in.

IMG_8566

IMG_8554

Zwarte ijzerdraad mandjes – 0,99 eurocent per stuk (Zeeman)

Het mandje is op zich leuk, maar ook leuk te combineren met een waxinelichtje of met een cactus er in.

IMG_8571

Rosé ijzerdraad waxinelichthouder – 1,99 euro (Zeeman)

De waxinelichthouder is rosé goud gekleurd en van ijzerdraad gemaakt. Er zit al een bakje in waar je zelf een waxinelichtje in kunt doen. Zodra het kaarsje brandt, zie je de draadjes terug in de ondergrond.

IMG_8575

IMG_8576

Placemat – (1,49 euro) (Zeeman)

Je zult wel denken waarom koop je in vredesnaam een placemat? Deze placemat ga ik gebruiken als ondergrond voor een foto. Niemand ziet straks dat dit een placemat is. Ik heb hem gekozen vanwege de strakke print, een witte achtergrond met een zwart minimalistisch patroon.

IMG_8602

Zwart ijzerdraad kaarsenhouder – 1,99 euro (Zeeman)

Hier houd ik enorm van! Erg simpel en klein, maar zorgt voor een enorme statement. Ik koos voor een simpel witte kaars, maar je kunt het natuurlijk met van alles combineren.

IMG_8592

Servetten – 1,79 euro (Zeeman)

In dit pakje zitten 2 soorten servetten. De grote servetten hebben een marmeren print en de kleinere een witte achtergrond met zwarte monochroom  print. Wij krijgen vaak mensen te eten en ik vind het dan leuk om de tafel gezellig op te pimpen. Ook wil ik in de toekomst af en toe een lekker een simpel gerecht met jullie gaan delen en daar horen natuurlijk leuke foto’s bij!

IMG_8588

Witte grote plank -4,95 (Action)

Deze grote plank is van hout en is wit geverfd. Aan de ene kant is de plank vlak en aan de andere kant lijkt het of er 3 planken tegen elkaar aan zitten. Er zit een groot touw aan hetgeen dient als handvat.

IMG_8594

IMG_8549

Plaid- 7,50 euro (Action)

Deze leuke grof gebreide plaid heeft 3 kleuren: zwart, grijs en wit door elkaar heen. Aan het eind van beide kanten zitten kwastjes. Deze plaid zal voor de sier over de bank komen te hangen en zou ook als ondergrond voor foto’s kunnen dienen.

IMG_8582

Keramieke schedel – 16,95 euro (Action)

Oké, niet geheel budget als de andere artikelen, maar voor een goed uitziende schedel is dit weinig geld. Deze schedel is zwart met zilver gekleurd. (is ook in wit verkrijgbaar). Ik heb hier voor gekozen, omdat wij ook statement lampen hebben in de woonkamer die aan de buitenkant mat zwart zijn en aan de binnenkant zilver. Deze schedel zal bij ons op de muur komen te hangen met het houten behang.

IMG_8585

Houten rosé gouden huisje – 1,99 euro (Blokker)

Dit huisje was in de uitverkoop bij Blokker, normaal was het huisje 4 euro. Ik vond het erg schattig omdat er nog een hartje op zat en het leek mij een leuke combinatie met de rosé gekleurde waxinelichthouder.

IMG_8568

Touw met houten kralen – 2,00 euro (Blokker)

Dit product kocht ik ook met 50% korting. Misschien denk je: wat moet ze ermee?! Maar hoe leuk is dit gedrapeerd op de witte plank? Dat geeft net wat extra sfeer aan de leegte naast de vaasjes en de kandelaar.

IMG_8541

Wit vaasje – 1,99 euro (Zeeman)

Dit witte vaasje van keramiek is super leuk met een klein bloemetje er in of net als op de foto gecombineerd met de kralen ketting!

IMG_8597

Zwart keramiek vaasje – 1,99 euro (Zeeman)

Ook deze kon ik niet laten liggen. Staat leuk in huis en is gemakkelijk door het te combineren met foto’s.

IMG_8601

Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Laat zeker even een reactie achter wat jij het leukst vind!

 

Liefs stephanie marble