Hallo, ik zal mij eerst even voorstellen. Ik heet Tessa en ik ben 24 jaar jong. Ik ben gevraagd om als gastblogger bij www.justliveblog.nl te gaan bloggen. Ik heb zó veel te vertellen! Ik zal mij in moeten houden, want ik ben nu eenmaal enthousiast!

Ik ben een mens van vlees en bloed en heb, net als iedereen, ook een rugzakje. Ik ken het zo goed dat mensen oordelen en stigmatiseren. Ik zou het toch zo heerlijk vinden als iedereen elkaar zou kunnen waarderen om wie we zijn. Niet wijzen en oordelen over hetgeen wat iemand niet goed kan. Kijk nu is naar wat iemand wel kan en zie elkaar staan in positieve zin.

Wat doe je hier? Al nieuwsgierig geworden? Nou vooruit… ik heb NAH. Dit houdt in: niet aangeborenhersenletsel ten gevolge van een auto-ongeluk. Ik zal jullie hier later meer over vertellen. Waar het op neer komt is, dat ik last heb van psychische klachten en ook tegen veel dagelijkse dingen aanloop, zoals de energieverdeling en dagelijkse hoofdpijn.

Ik houd jullie graag op de hoogte. Ik merk namelijk, dat ik het schrijven van een blog erg leuk vind.

Ik vraag mij af of jullie vragen voor mij hebben of dat jullie iets willen lezen in mijn volgende blog! Laat je mij dat weten?

Tot snel

-xxx- Tessa

PicMonkey Collage