Op Instagram kwam ik het account @Tuttel.enzo tegen. Een superleuk Instagram account met een misschien nog wel leukere webshop. Gemma, de eigenaresse van Tuttel, verkoopt hippe baby hebbedingetjes zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Ik ben fan! Hier lees je meer over de webshop en de Tuttels.

Zayne is nu op een leeftijd dat zijn tandjes door beginnen te komen. Helaas gaat dit gepaard met ziek zijn en veel pijn in zijn mondje. Een bijtring biedt dan uitkomst, want dit werkt pijnstillend en kan ook nog eens een leuk speeltje zijn. Gelukkig kreeg ik van de webshop Tuttel een superleuke speendoek en bijtringset opgestuurd. Zayne is er helemaal weg van en een blije Zayne is natuurlijk ook een blije mama!

Tuttel: speendoek en bijtringset

Toen ik het pakketje openmaakte werd ik gelijk blij van de speendoek en bijtringset! Helemaal mijn stijl. Ik ben namelijk gek op printjes en patroontjes én dan het liefst in zwart, wit, pastel of grijstinten. Vooraf maakte ik mij een beetje zorgen of hout wel hygiënisch genoeg is. Gelukkig bleken mijn zorgen onterecht en heb ik de bijtring al een keer in mijn sterilisator gedaan en dat ging erg goed! Het is alleen belangrijk dat je de ring er niet te lang in laat liggen. Dat is namelijk nooit goed voor hout!

Ook Zayne is helemaal gek op de bijtringen. Gemma heeft speciaal voor Zayne ook een bijtring aan het speendoekje bevestigd. Zayne is namelijk flink verwend en wil eigenlijk alleen maar spenen van Wubbanub. Kan hij gelijk spelen met het knuffeltje wat erbij zit. Dit is bij de bijtring van Tuttel ook het geval. Terwijl hij de bijtring voor zijn tandjes gebruikt, speelt hij met het leuke speendoekje wat er bij zit! Je kunt het setje voor €18,95 in de webshop van Tuttel bestellen. Tuttel heeft nog veel meer leuke producten in de webshop, bijvoorbeeld Tutteldoekjes met een wolkjes patroon en knisper oor bijtringen in allerlei kleuren.

 

Over Tuttel

Tuttel is de webshop van Gemma. Wie is Gemma in een notendop? Zelf beschrijft zij zichzelf als volgt:

“Ik ben 33 jaar, getrouwd (of ja geregistreerd partnerschap, hij moet me nog steeds ten huwelijk vragen ;)) heb twee dochters, Flow is 3,5 jaar en Josie is vandaag 1 jaar geworden! Tot aan mijn zwangerschapsverlof ben ik fulltime als clubmanager werkzaam geweest bij een grote sportschool. Na de komst van Josie heb ik de belissing gemaakt om niet meer fulltime terug te keren als clubmanager, 2 kinderen en een pittige fulltime baan leek me geen goede combinatie.
Gezinnetje op de eerste plaats en lekker kneuterig thuis. Thuis kon ik ook niet goed stil zitten en begon ik wat te fröbelen voor de jongste en zo is Tuttel geboren. Hippe baby musthaves, eerst alleen via Instagram en vanaf 14 februari ook online te bestellen via www.tuttel.net. Inmiddels heb ik hier enorm mijn draai in gevonden en wil ik Tuttel dolgraag uitbreiden met nieuwe items! Stay tuned dus”