Het is mooi weer, ineens is iedereen weer een ander mens. Iedereen is een stuk vrolijker en kijkt uit naar de vakantie. Ik kan van meerdere dingen heel blij worden, zoals bijvoorbeeld:

Familie 

 Ik ben echt een gigantisch familie mens. Ik had 4 opa’s, en heb 3 oma’s. Misschien niet allemaal bij bloed, maar wel bij hart. Mijn vader heeft een grote familie. Eén keer per jaar komen wij met de gehele familie bijeen en dan gaan wij gezellig lunchen. Dit doen wij als oma Harmsen jarig is. Helaas woont iedereen verspreid over Nederland en dat is dan ook de reden waarom wij elkaar niet vaak zien. Aan mijn moeders kant is de familie niet zo groot. Mijn stiefopa Henri Hoppener had wel kinderen en kleinkinderen en daar hebben wij, met sommigen dan, wel een fijn contact mee. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de familie van mijn vriend, in Nederland en op Curaçao. Ik vind het echt heerlijk om bij de familie te zijn.

Pluisje 

Pluisje, mijn allergrootste vriendin, steunpilaar en ergens ook wel een beetje mijn kindje. Een hond moet je toch ook opvoeden, niet waar? Zij is er altijd voor mij en geeft mij gigantisch veel liefde.

Vrienden

Vriendschap is iets waar ik veel waarde aan hecht. Als ik jou tot mijn echte vrienden reken, zal ik altijd voor je door het vuur gaan. Maar.. ik hecht ook veel waarde aan openheid, eerlijkheid en loyaliteit. Trap jij een paar keer flink op mijn tenen, dan zul jij dat horen en ben ik ook direct klaar met jou. Dan is het vergeven, maar niet vergeten.

Een mooie omgeving of mooi weer

Ik kan hier gigantisch van genieten. Vandaag was het zes en twintig graden. Nu wonen wij in een appartementencomplex, “Penthousevieuw” zeggen wij ook wel eens voor de grap. Wij, Esli, ik, Denise en Kevin, wonen naast elkaar op het zuiden en daar is het dan ook vaak windstil in de zomer. Nadeel ervan is wel dat je heel erg snel verbrandt. Ik heb dan nu ook al weer de bijnamen “tomaat” en “kreeft” gekregen.

Just Live Blog

Natuurlijk hoort de blog hier ook tussen. Dit is voor mij een overwinning, een plek om mijn hart te luchten, mensen te inspireren en motiveren.

Ons huis 

Hier ben ik erg trots op. Esli en ik gingen allebei uit huis en hadden nog nooit op ons zelf gewoond. Sinds een jaar hebben wij ons eigen koopappartement en het is een plaatje. Wij hadden het geluk dat het appartement net gerenoveerd was en daarom hoefden wij alleen maar onze spullen erin te zetten. Het is allemaal industrieel ingericht.

Vakantie 

Een moment van rust, zon, en ontspanning. Even een andere omgeving. Of dit nu een weekendje in Renesse is of een paar weken op Curaçao, dat maakt niet uit. Ik ben gek op reizen, culturen ontdekken, maar ook een middag op het strand vind ik prima.

Lekker eten 

Een avondje lekker genieten in een restaurant, een avond zelf uitgebreid koken, ik vind het allemaal leuk!

Shoppen 

Online shoppen, de gehele dag in de stad rondhangen, ik ben er helemaal voor in!

Mijn bed

Een dag (niet verplicht) in bed liggen en heel de dag, samen met Esli, films kijken. Maar zodra het “verplicht” wordt vanwege de pijn vind ik het natuurlijk minder leuk. Lang leve Netflix en Popcorntime!

Een warm bad 

Als ik bij mijn ouders logeer, vind ik het heerlijk om lekker in bad te gaan, (wij hebben alleen een douche). Gemiddeld zeker een uur. Met een filmpje erbij, kaarsje aan en heel veel bubbels. Echt een traktatie!

 

Wat maakt jullie blij?

xoxo 

Stephanie

Collage 2