HET IS FEEST! Al een langere tijd roep ik dat ik video’s wil gaan maken op youtube voor jullie, en vandaag is dan de dag dat mijn introductie video online staat op youtube!

Zoals jullie weten heb ik een zware tijd achter de rug, samen met mijn gezin sla ik me overal doorheen. Ik wil jullie meenemen tijdens het proces naar mijn operatie toe, de obstakels die we tegen komen, de mooie momenten (samen lachen & samen huilen), maar ook hoe het na de operatie met mij gaat en het revalideren. Niet alleen maar zware en heftige dingen, maar ook de leuke dagen die wij als gezin nog gaan doen voordat de operatie er is. Daarnaast is mij al heel vaak gevraagd wanneer ik make-up video’s ga maken, als ik wat meer energie heb zal ik dit ook een keer gaan filmen voor jullie!

Ik merk dat mensen vaak nog steeds geen idee hebben hoe mijn leven eruit ziet en daarom wil ik hier meer over delen. Ik zal ook andere video’s gaan maken binnen het thema ziek zijn, zoals  over mijn ziektes, mijn verhaal achter mijn PEGJ sonde en hoe ik al mijn spullen hier voor opberg en hoe ik dit aansluit etc. Mochten jullie verzoek video’s hebben laat mij dit dan vooral weten in de reacties en wie weet kan ik deze voor jou filmen!