Vrouwen zijn prachtige wezens. Godinnen die de wereld opschudden met hun zachtheid. Lange tijd is onze wereld gedomineerd door mannen. Maar steeds meer staan vrouwen op, vervullen ze voorbeeldfuncties, starten ze hun eigen onderneming en gaan ze in het licht staan.

Ongeacht je leeftijd, uiterlijk, welk werk je doet, vanbinnen zijn wij allemaal Queens. Willen we ons geliefd en waardevol voelen. Geef jouw Queen voldoende aandacht zodat ze kan gaan stralen! Jij kunt haar daar al een handje bij helpen door goed voor haar te zorgen.

Selfcare

Velen van ons zijn opgegroeid met het idee dat we altijd maar nuttig en bezig moeten zijn. Ontspanning werd gezien als lui zijn. Tegenwoordig weten we wel beter en komen we het begrip selfcare steeds meer tegen. Bij mij staat dit hoog op mijn prioriteitenlijst. Wanneer ik mij rustig en ontspannen voel kan ik zoveel meer aan. Dus zorg dat je niet over je grenzen gaat, neem de tijd voor rust, een fijne douche, lees een goed boek of laat je eens masseren.

Voeding

Zie je lichaam als een tempel, of om in de sfeer van de titel te blijven, als een paleis. Ook als het chronisch ziek is. Je Queen heeft een plek nodig waar ze zich thuis kan voelen. Verzorg het daarom goed! Eet gezond en drink voldoende water.

Voel je sexy

Wanneer jij je van buiten mooi voelt, gaat je Inner Queen ook stralen. Gun jezelf daarom de tijd voor een beauty ritueel. Neem een warme douche of bad, wrijf je in met lekker geurende olie, doe een beetje make-up op. Draag mooie lingerie en trek kleding aan waarin je je mooi voelt. Iedereen heeft wel zo’n setje in de kast hangen. Trek het aan, ook al hoef je de deur niet uit.

Sta als een Queen!

Jouw lichaamshouding zegt zoveel meer dan woorden. Wil jij overkomen als een Queen? Straal dit dan ook uit. Sta rechtop, hoofd opgeheven en je schouders naar achteren. Deze open houding geeft je zelf meer vertrouwen maar zorgt er ook voor dat anderen eerder naar jou toe zullen komen omdat ze zien dat jij openstaat voor verbinding.

Volg jouw Inner Queen

Zij weet wie jij werkelijk bent en welke richting jij op mag gaan. Luister goed naar wat ze je toefluistert en onderneem daarop actie. Wanneer je nog niet precies kan zien waar je naartoe gaat, kan dat angst gevoelens oproepen. Laat die toe maar laat je er niet door tegenhouden. Vertrouw erop dat ze het beste met je voorheeft.