Justliveblog.nl

Over Justliveblog.nl: Wie zijn wij?

groep vrouwen, bloggers, aan het werk

Inmiddels is Justliveblog met een grote groep dames en een heer. Naast het feit dat wij natuurlijk geweldig en leuk zijn, hebben de meeste van ons ook een rugzakje. De een wat zwaarder dan de ander. De meeste van ons zijn namelijk chronisch ziek. Variërend van chronische alvleesklier ontstekingen tot migraine, reuma, angststoornissen en de ziekte van Crohn.

Over hoe Justliveblog.nl begon

Justliveblog.nl is in 2015 opgericht door Stéphanie. Zij was toen al twee jaar ziek en had in die tijd gemerkt dat er nog ontzettend veel taboes rondom chronische ziektes zijn. Tijd om hier verandering in te brengen! Ze ging aan de slag en niet veel later werd Justliveblog.nl geboren. Al snel merkte zij dat er veel meer meiden zijn die hier tegenaan lopen en werd het tijd om uit te breiden. Inmiddels bestaat het team dan ook niet meer alleen uit Stephanie, Kelly en Rieneke maar ook uit deze mooie mensen.

Gezondheid

Het team is niet alleen qua persoonlijkheden heel divers, ook de ziektes waar zij dagelijks mee moeten dealen liggen flink uiteen. Hoewel er nog steeds diagnoses bijkomen, ligt de tussenstand nu op: ACNES, Chronische Pancreatitis, Angststoornissen, Thoracic Outlet Syndroom, Syndroom van Tietze, Chronische Migraine, Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Fibromyalgie, Hypermobiliteitssyndroom, Ehlers Danlos Syndroom type 3, Cystic Fibrosis (CF), Diabetes, Hoogsensitiveit, Polyneuropathie, Osteoporose, Slow Transit Constipation (STC), Ziekte van Crohn, PTSS, Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS), Erbse Parese, Ziekte van Wegener, Depressies, Rematoide Artritis, onverklaarbare chronische pijn, twee stoma’s, een halve long minder en een dwarslaesie. Een flink pakket, wat ons er gelukkig niet van weerhoudt om positief in het leven te staan.

Waar gaat Justliveblog over?

Het team is ontzettend divers, waardoor je op Justliveblog de meest uiteenlopende onderwerpen kunt vinden. Van health tot mindset en travel. Wat wij het belangrijkste vinden is dat we positiviteit uitstralen (met af en toe een flinke baalblog) en we willen laten zien dat je ook met een chronische ziekte het beste uit het leven kunt halen. De blogs op Justliveblog zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Health: Hier vind je updates over onze gezondheid, maar ook informatieve blogs of reviews van producten die ons het leven makkelijker maken.

Mindset: De categorie “mindset” geeft je een kijkje in onze levens. Waar worden wij blij van? Wat zijn onze dromen en idealen? Maar ook tips en tricks om bijvoorbeeld te social minderen of hoe je ondanks alles toch positief kunt blijven.

Lifestyle: De categorie “lifestyle” is het meest uiteenlopend. Hier kun je o.a. lezen hoe het is om in een tiny house te wonen, vind je mommy blogs en lees je alles over de nieuwste netflix series, muziek, interieurtips en boeken.

Beauty: Van ‘beauty voor dummies’ tot uitgebreide productreviews. Onder “beauty” vind je het allemaal!

Travel: Van citytrip tot verre reis! Onze reisbloggers nemen je mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Justliveblog in de Media

Over de afgelopen jaren zijn de meiden van Justliveblog regelmatig in de media geweest. Lees en zie alle artikelen en video’s hier.

Wil jij bloggen?

Wij willen ook jou een stem geven. Alles mag en kan besproken worden op Justliveblog.nl. Wil jij graag blogger worden bij ons? Neem dan nu contact met ons op via het contact-formulier of via de Facebook-pagina.

Samen staan wij sterk!