Hoi!

Leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij zijn:

 • Stéphanie
 • Esli
 • Maruschka
 • Kelly
 • Rieneke
 • Naomi
 • Kristien
 • Amparo
 • Martine
 • Sholaiska
 • Nayana
 • Ankie
 • Esther

De meiden en heer achter Justliveblog.nl. Naast het feit dat wij natuurlijk geweldig en leuk zijn, hebben wij ook allemaal een rugzakje. De een wat zwaarder dan de ander. De meeste van ons zijn namelijk chronisch ziek. Variërend van chronische alvleesklier ontstekingen tot migraine, reuma, angststoornissen en de ziekte van Crohn.

Hoe Justliveblog.nl begon

Justliveblog.nl is in 2015 opgericht door Stéphanie. Zij was toen al twee jaar ziek en had in die tijd gemerkt dat er nog ontzettend veel taboes rondom chronische ziektes zijn. Tijd om hier verandering in te brengen! Ze ging aan de slag en niet veel later werd Justliveblog.nl geboren. Al snel merkte zij dat er veel meer meiden zijn die hier tegenaan lopen en werd het tijd om uit te breiden. Inmiddels bestaat het team dan ook niet meer alleen uit Stephanie, maar uit 11 meiden, 1 man en verschillende gastbloggers.

Gezondheid

Het team is niet alleen qua persoonlijkheden heel divers, ook de ziektes waar zij dagelijks mee moeten dealen liggen flink uiteen. Hoewel er nog steeds diagnoses bijkomen, ligt de tussenstand nu op: ACNES, Chronische Pancreatitis, Angststoornissen, Thoracic Outlet Syndroom, Syndroom van Tietze, Chronische Migraine, PDS, Fibromyalgie, Hypermobiliteitssyndroom, Ehlers Danlossyndroom type 3 en een dwarslaesie. Een flink pakket, wat ons er gelukkig niet van weerhoudt om positief in het leven te staan.

Waar gaat Justliveblog over?

Het team is ontzettend divers, waardoor je op Justliveblog de meest uiteenlopende onderwerpen kunt vinden. Van health tot mindset en travel. Wat wij het belangrijkste vinden is dat we positiviteit uitstralen (met af en toe een flinke baalblog) en we willen laten zien dat je ook met een chronische ziekte het beste uit het leven kunt halen. De blogs op Justliveblog zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Health: Hier vind je updates over onze gezondheid, maar ook informatieve blogs of reviews van producten die ons het leven makkelijker maken.

Mindset: De categorie “mindset” geeft je een kijkje in onze levens. Waar worden wij blij van? Wat zijn onze dromen en idealen? Maar ook tips en tricks om bijvoorbeeld te social minderen of hoe je ondanks alles toch positief kunt blijven.

Lifestyle: De categorie “lifestyle” is het meest uiteenlopend. Hier kun je o.a. lezen hoe het is om in een tiny house te wonen, vind je mommy blogs en lees je alles over de nieuwste netflix series, muziek, interieurtips en boeken.

Beauty: Van ‘beauty voor dummies’ tot uitgebreide productreviews. Onder “beauty” vind je het allemaal!

Travel: Van citytrip tot verre reis! Onze reisbloggers nemen je mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Gastbloggers

Wij willen ook jou een stem geven. Alles mag en kan besproken worden op Justliveblog.nl. Wil jij graag gastblogger worden bij ons? Neem dan nu contact met ons op via het contact-formulier of via de Facebook-pagina.

     “Samen staan wij sterk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We zullen je email adres niet publiceren. Verplichte velden hebben een *

CommentLuv badge

Meer infonaar instagram