Kreunen, handkusjes en wulps bewegen. Zodra de camera aangaat kruip ik in mijn rol. De rol van verleidster en camgirl. In deze reeks lees je alles over de avonturen van een camgirl. Dit keer: alles over de aubergine. Laat ik vooropstellen dat elke piemel er mag zijn, maar toch zijn er een paar die me positief- of negatief zijn bijgebleven. Tijd om ze uit te lichten!

“Wil jij mn pik zien schatje?” Ik onderdruk een huivering en elke vezel in mijn lichaam schreeuwt dat ik het niet wil zien. Dat is niet wat ik zeg. Tuurlijk niet. Ik forceer een hese stem en zeg zwoel: “ik kan niet wachten lieverd”. De seconden voordat een man trots zijn pik laat zien duren altijd eindeloos. Je weet nooit of je alleen een pik te zien krijgt. Je kan ineens in de ogen kijken van een man die je opa had kunnen zijn, de cam kan op een ander lichaamsdeel gericht staan en je weet nooit hoe de pik er aan toe is. Groot, klein, vies, schoon, voorhuid of geen voorhuid en laten we de piemels met accessoires niet vergeten. Ik kan er inmiddels een bingo kaart mee vullen.

De naakte molrat

Laat ik beginnen met de man in mijn intro. De naakte molrat. Tijdens een privéshow vroeg hij of ik zijn pik wilde zien. Alles in mij schreeuwde dat ik het niet wilde zien, maar voor een paar euro per minuut vind ik het toch net wat minder erg. Met een zwoele stem liet ik hem weten dat ik hem super graag wilde zien en binnen een halve minuut was de man in beeld. Hij liet eerst zijn gezicht zien en liet de cam daarna over zijn lichaam naar beneden afzakken.

De man in kwestie was wat voller. Ze zeggen vaak dat het beste gereedschap onder een afdakje staat, dus ik was voorzichtig positief. Toen zijn piemel in beeld kwam moest ik echter een huivering onderdrukken. Zijn piemel deed me namelijk heel erg aan een naakte molrat denken. En laat dat nou niet direct mijn favoriete dier zijn. De man in kwestie was verder gelukkig heel lief en zo werd het toch nog een hele leuke privéshow!

Klein

Sommige mannen vallen mij positief op. De man in kwestie is altijd heel respectvol in mijn room, geeft me complimenten en corrigeert mannen als ze een vervelende opmerking maken. Kortom: de ideale bezoeker! Toen ik zag dat hij een camshow gaf, drukte ik dan ook zonder te twijfelen op zijn room. Iets wat ik normaal alleen doe als er geld tegenover staat.

De man zat met alleen een lendendoek om voor de cam en had daardoor wel iets weg van een Griekse god. Na een kort gesprek gaf hij aan heel klein geschapen te zijn en zich te schamen. Vandaar de lendendoek! Ik vergat op slag mijn eigen camroom en besloot er alles aan te doen om hem iets zelfverzekerder te maken. En met succes! Na nog geen 10 minuten zat hij zonder lendendoek voor de cam en zag ik met eigen ogen dat een kleine piemel ook heel mooi kan zijn!

Vieze nagels

Als ik een foto van mezelf maak zorg ik dat alles klopt. Alles moet er mooi en schoon uitzien, de belichting moet goed zijn en ook mijn houding breng ik graag in mijn voordeel. Borsten vooruit, een beetje draaien en een wulpse houding aannemen. Het kost even wat voorbereiding, maar dan heb je ook wat.

Veel mannen die (tegen betaling) dickpics naar mij sturen, nemen dit echter niet zo nauw. Ik snap dan ook oprecht niet wat er in een man omgaat als ze ongevraagd een dickpic naar een vrouw sturen. Van foto’s met een wc vol (donkergele) plas op de achtergrond, slappe piemels die vastgehouden worden door een hand met vieze nagels tot piemels die je al ruikt vanaf een foto. Snap jij het? Gelukkig betalen ze ervoor!

Piercings

Ik vind het af en toe leuk om te kijken wat voor mannen er online zijn op cam. Dit roept doorgaans allerlei gevoelens bij me op. Geen romantische of geile gevoelens. Laat ik dat vooropstellen. Soms ben ik gefascineerd, bewonder ik iemands zelfvertrouwen en soms weet ik gewoon niet hoe snel ik een cam weg moet klikken. Een van de mannen die me af en toe fascineert is een man met piercings. Niet in zijn lip of wenkbrauw, nee.. Piercings in zijn lul.

Ik had al weleens van de Prins Albert piercing gehoord, maar heb nooit de behoefte gevoeld om op “Google Images” te drukken. Nu had ik geen zoekresultaten nodig, maar kon ik de Prins Albert in volle glorie zien. En niet alleen de Albert. Ik heb ze niet geteld, maar denk dat er zeker 6 piercings te vinden waren.