Justliveblog.nl

Samenwerkingen

Hallo!

Lijkt het jou ook leuk om met ons samen te werken? Hier staan wij zeker voor open!

Product review:

Wij vinden het enorm leuk om een product te mogen beoordelen. Zonder ontvangen product, schrijven wij er natuurlijk geen beoordeling over, dat is nogal logisch. Indien wij het product ontvangen hebben en aansluitend goed genoeg vinden passen bij onze eigen onderwerpen, dan zullen wij het product verder testen, er mooie productfoto’s van maken en er een eerlijke review over schrijven. Afhankelijk van de kosten van het product zullen wij hier een vergoeding voor vragen.

Advertorial:

Wij zullen ons best doen om een leuk en makkelijk leesbaar artikel te schrijven voor jouw advertorial, met hierin jouw aangegeven en verwerkte links, informatie en eventuele foto’s. Advertorials schrijven wij tegen een vergoeding,. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Review winkel of webshop:

Ons lijkt het erg leuk jouw winkel of webshop te beoordelen als dit aansluit bij onze lezers! Wij schrijven dan één eerlijk artikel over jouw winkel of webshop. Hierbij kun jij denken aan: overzichtelijkheid, assortiment, levertijd, doelgroep enz. Dit soort reviews schrijven wij voor een van te voren afgesproken shop-tegoed of een vergoeding van een bedrag.

Voorbeelden van samenwerkingen:

peter-brouwer

Peter Brouwer (Hair), Redken artist gaat jullie samen met Stephanie  op de hoogte houden van de nieuwste hair trends en Redken producten en zal jullie meenemen naar de salon voor de nieuwste haarcoupes!

geboortefilm2

Bij geboortefilm.nl kan je de mooiste geboortefilms laten maken van je pasgeboren baby, zie ook het filmpje van Zayne. Ga nu naar hun website om een afspraak te maken!

 

Justlive is het bedrijf van Esli en staat garant voor mooie films en foto’s. Daarnaast beheert Justlive ook social media voor bedrijven. Justlive kunnen jullie kennen van de filmpjes voor Peter Brouwer Hair en blog foto’s.

lief-logo-groot

 

Lief Media is het online marketing bedrijf van blogger Rieneke. Niet alleen blogt zij regelmatig voor Justliveblog.nl, ook helpt zij met het beheer van onze website en social media.

Stichting Onzichtbaarziek doet enorm veel voor de chronisch zieken mensen via Facebook.  Dagelijks ondersteunen zij 25.500 mensen en groeien zij nog steeds. Nieuws, blogs, vragen van lezers en quotes komen voorbij.

 

Wij hopen snel iets van jullie te horen!

Liefs,

De Justliveblog.nl meiden!

BovTrn8