Wat een top weekend hebben wij gehad! Mijn vriend, Amanda, Danny en ik zijn naar het festival ‘Dance Valley’ geweest: Even ontspannen, alles losgooien en genieten. De weersvooruitzichten van dat weekend waren positief: lekker weer zonder regen. Het probleem bij veel vrouwen (en misschien ook wel bij mannen): Wat doe je aan als je naar een festival gaat? Ik bedoel: Het blijft toch Nederland, een regenbui ligt altijd op de loer. Ik heb gekozen voor een lekker zittende jeans (ribde), een simpel T-shirt en een houthakkersblouse voor de eventuele kou, die gelukkig lang uitbleef.

Op zaterdag, de dag van het feest, hebben wij om twaalf uur afgesproken. Natuurlijk komen wij te laat, maar gelukkig: Amanda was nog druk bezig met haar haar en Danny had wat stylingadvies nodig. Zo, klaar voor ons vertrek. Even lekker proosten in de auto (dat is traditie bij ons). De dames aan de Malibu en de heren aan de Rum Cola. Met een lekker muziekje op de voorgrond (i.p.v. op de achtergrond) waren wij zo aangekomen bij onze overnachtingplaats in het Van der Valk Hotel (Akersloot), zodat niemand de Bob hoefde te zijn! Dat hebben wij toch even goed bekeken, of niet?!

Even inchecken, wat een schitterende kamers met badkamer met bad! Daar maak je mij altijd zo gelukkig mee! Natuurlijk heb ik hier na alle dansmoves nog even gebruik van gemaakt! Zwemmen in de bubbels (maar dan wel zonder alcohol).

Even proosten in het hotel. En dan staat de taxi al voor. De taxi gaat al scheurend over de weg met achter het stuur een wat loslippige chauffeur, die niet vies is van regels overtreden zoals rechts inhalen bijvoorbeeld. Maar gelukkig zijn wij toch heel aangekomen. Dan begint de looptocht van zeker 15 minuten naar het festival! In de verre verte klinkt al het gedreun van de lekkere muziek. Voor ons lopen wat losgeslagen jongeren..

Met een lach op ons gezicht stappen wij de andere wereld in, genaamd: ‘Dance Valley’. Onze eerste move is richting kassa, muntjes halen. De euro’s vliegen altijd zo een portemonnee uit op een festival..

Kom maar op! Laat het feest maar beginnen! Even wat rondneuzen met een drankje in onze hand en hup: los gaan wij! En.. dat zijn wij gegaan! Heerlijk hoor: ogen dicht, handen in de lucht en stappen op het ritme van de muziek. Voor iedereen wat wils: van Techno naar Latino en van House tot Hardcore. Soms even wat uitrusten in het zonnetje en lekker mensjes kijken! Wat vind ik dat toch altijd leuk om te doen: het bekijken van zoveel verschillende mensen die je ziet lopen! De ene helemaal uitgedost alsof ze nooit op stap gaan, anderen gewoon lekker in hun kloffie, want wie kan het nu wat schelen? Je bent er immers lekker voor jezelf? Sommigen gaan lekker samen in hetzelfde T-shirt met opdruk! Heerlijk toch al dat plezier en gelach om je heen?

Na ongeveer 7 uur dansen, sjansen en drinken gaan wij weer lekker op weg naar het hotel. Hup het bad in, lekker na kletsen met my lover en dan gaan vanzelf onze oogjes toe. Zo: voldaan en ontspannen worden wij wakker, staan wij op en genieten wij nog na tijdens dat heerlijke luxe ontbijt. Dan gaan wij weer naar huis om vervolgens in de middag lekker in te storten van de vermoeidheid. Even lekker wat positieve energie ingeademd.

xoxo Din

 

Party
Party