Foto’s maken met je mobiele telefoon is gemakkelijk, snel en handig. Doordat de pixels in de toestellen steeds hoger worden en hierdoor de kwaliteit van de foto’s dus ook steeds beter wordt, laten mensen vaker hun camera thuis. Ik denk dat de meesten die dit lezen ook wel herkennen dat wanneer je een dagje weg gaat of een avondje uit gaat je veel sneller en makkelijker de telefoon bij de hand hebt om een foto te maken dan dat je een hele camera uit je tas moet vissen. Voor een camera bestaan er verschillende lenzen, zodat je meer kan zoomen of een breder beeld krijgt. Tegenwoordig bestaan er voor de smartphone ook handige opzetlenzen. Van www.telefoonhoesjestore.nl kreeg ik de 3-in-1 universele camera lens kit toegestuurd en ben deze gaan uitproberen. Hieronder lees je wat ik ervan vond.

De 3-in-1 universele camera lens kit van www.telefoonhoesjestore.nl heeft 3 verschillende lenzen die je gemakkelijk op elke telefoon kunt plaatsen.
– Macro lens
– Groothoek lens
– Fish eye lens

De lenzen zijn handig in gebruik en passen door middel van een clipje op iedere telefoon. Voor een andere lens hoef je alleen de lens van het clipje af te draaien en er een ander weer op te draaien, het is echt heel simpel.

IMG_3580 IMG_3581

De lenzen worden geleverd in een klein opbergtasje waardoor je ze overal makkelijk mee naar toe kunt nemen en snel bij de hand hebt. Ook zit er een afdekkapje voor elke lens zodat deze niet kunnen beschadigen.

Ik ben met de lenzen kit op pad gegaan en heb verschillende foto’s gemaakt met verschillende lenzen. Hieronder krijg je een beeld van de verschillende soorten lenzen. Zelf vind ik dat je met de Fish eye lens een heel leuk effect krijgt in het beeld. Ik ga deze 3-in-1 universele lenzen van www.telefoonhoesjestore.nl zeker vaker gebruiken. Ook voor stedentripjes en dagjes uit waarbij ik snel een camera bij de hand moet hebben om leuke dingen vast te leggen.

IMG_3295 IMG_3289 IMG_3287 (1)

Bij beide fotoseries heb ik de verschillende lenzen gebruikt.
Foto 1: macro lens
Foto 2: fish eye lens
Foto 3: geen lens

IMG_3294 IMG_3292 IMG_3293

 

Als je enthousiast geworden bent en zelf ook graag mooie foto’s met leuke effecten wilt maken, bestel je de 3-in-1 universele lenzen kit bij http:/www.telefoonhoesjestore.nl. Je besteld het simpel en het artikel is zo in huis!
Voor andere artikelen kun je er ook terecht, zo bestel je ook een telefoonhoesje bij  http://www.telefoonhoesjestore.nl/sony/sony-xperia-m4-aqua/.

Zo nu op naar mijn volgende avontuur, Lissabon here I come!

 

 

logo amanda travel lichter

 

 

 

 

http://www.telefoonhoesjestore.nl/sony/sony-xperia-m4-aqua/

http://www.telefoonhoesjestore.nl/huawei/huawei-p8-lite/

http://www.telefoonhoesjestore.nl/samsung/samsung-galaxy-alpha/