Wij zijn weer een maand verder en dat betekent een nieuw product van Estée Lauder in de brievenbus! Dit keer kreeg ik de Perfectly Clean opgestuurd door het modeblad Glamour.

IMG_7640

Dit product is op twee manieren te gebruiken:

Optie 1: Als zuiverend masker

Perfectly Clean is een schuimend masker om je gezicht eens goed mee te reinigen, (maximaal twee keer per week). Ik heb dit aangebracht op een nat gezicht onder de douche. In eerste instantie is het een soort crème, maar zodra het in contact staat met water, begint het te schuimen. Ook ruikt het product super fris naar verse bloemen. Laat het product 3 minuten op je gezicht zitten en spoel het daarna weer weg met water. Je merkt meteen dat de huid zacht en glad aanvoelt en gehydrateerd is.

IMG_7663

Optie 2: Dagelijks gebruik

Jij kunt het gebruiken om jouw make-up dagelijks van je gezicht te halen.  Zelf vind ik dit minder fijn werken omdat ik dit dan onder de douche doe, zo zie ik dus niet of er nog zwarte vegen van mijn mascara onder mijn ogen zit.

IMG_7676

Het product kost Euro 21,62 voor 150 ml. Dit is misschien veel geld, maar ik merk zelf dat ik zo sneller geneigd ben om een maskertje te doen dan dat ik normaal zou doen, omdat dit gemakkelijk en kort onder de douche kan.

XOXO STEPHANIE LOGO BLAUW

IMG_2669