Zoals jullie weten, is het team van justliveblog.nl flink gegroeid! Inmiddels zijn wij met 8 meiden. Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik het idee om een fotoshoot met alle meiden te doen en afgelopen zaterdag was het dan zo ver!

Om kwart voor twaalf ging de deurbel en stond Maruschka met haar zus en de fotografe van de dag, voor de deur! Mijn schoonzusje kwam ook even helpen om iedereen op te maken. De stemming zat er al goed in! Esli had Kelly opgehaald van het station en daarna druppelden Denise en Tessa ook naar binnen.

Toen iedereen opgemaakt was, verzocht Esli ons om even op het balkon te wachten, omdat hij een verassing had. Hij kwam weer terug met acht glazen en twee flessen alcoholvrije champagne om te toosten op de blog, de grote groep meiden en de snelle groei die wij doorgemaakt hadden. Helaas was Gemma te ziek van haar medicijnen en kon zij er daarom niet bij zijn, dus hebben wij op haar geproost!

IMG_1368

Hierna zijn wij begonnen met de groepsfoto’s, een paar serieuze maar ook een paar gekke foto’s. Wij wilden het vooral leuk en vrolijk houden! Verder hebben wij per twee foto’s gemaakt en zijn wij allemaal een keer alleen op de foto geweest.

Afgelopen zaterdag was het dertig graden en wat was het een prachtige dag! Daarom zijn wij naar het park in Oosterheem in Zoetermeer gegaan. Dit is een nieuw park en heel speels aangelegd. Hier hebben wij buiten meerdere foto’s gemaakt.

De foto’s zijn binnenkort te zien op de website dus…  houd ons in de gaten!

 

IMG_1271