Hoe is het leven op dit moment? Een goede vraag. Ken je die fase dat je het niet helemaal weet? En een beetje tussen schip en wal hangt? Dat eigenlijk!

De goede kant van het leven

Ik ben dolgelukkig, want morgen zijn Esli en ik 2 jaar getrouwd! Daarom gaan wij vanavond er dan ook lekker even samen tussenuit en even terug naar het hotel van onze bruiloft, Van der Valk Dordrecht. Vanmiddag gaat Zayne bij oma Ellen een lesje in de dansschool mee dansen met de kleintjes en dat vindt hij zo leuk! Dansen op zijn favoriete liedjes en spelletjes doen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om bij mijn ouders te zijn, net als vroeger, op de bank en iedereen in en uit te zien lopen, mijn vader die in zijn (muziek)studio zit boven en muziek aan het schrijven is of aan het trompet spelen terwijl de pastasaus in de keuken staat te pruttelen voor uren.. ik geniet daar zo intens van!

how is life

De minder leuke kant van het leven

Maar aan de andere kant voel ik me wat minder, ik lig hele dagen plat en zodra ik iets doe kost het me onwijs veel energie en kracht. De pijn is weer volop aanwezig en het houdt niet op.
Het is laatste week zelfs weer zo dat Es bijvoorbeeld moet helpen met afdrogen en aan of uit kleden. Volgende week dinsdag heb ik eindelijk het eerste gesprek met de chirurg, hopelijk is hij ook een voorstander. Chirurgen zijn over het algemeen mensen die sneller doorpakken en snijden. Tot die tijd is het maar een kwestie van volhouden en doorgaan. En hopelijk morgen even genieten van het samen zijn.