Rumag, wie kent de site niet met zijn humoristische soms sarcastische uitspraken en oneliners? Ik moet er altijd smakelijk om lachen, soms deel ik ze op mijn social media omdat ze altijd wel een herkenning oproepen. Sinds mei heeft Rumag een gezicht: René Watzema.

Wie is René?

René wie? hoor ik je nu denken? Bij sommigen is zijn gezicht al wel bekend maar zijn naam moet nog landelijke bekendheid krijgen. René Watzema, een twintiger uit Zandvoort met staalblauwe ogen. Rumag is nog leuker geworden met hem aan boord.

Rumag

René is sinds mei dit jaar het boegbeeld geworden van de site. Met zijn humor zoekt hij vaak in de video’s van Rumag het randje op. Precies het randje want ondanks zijn spontane voorkomen is het altijd doordacht, hij is slim. Tevens doet hij dit met de nodige flair en door zijn guitige koppie komt hij er mee weg! 

Playback je gek

Tijdens zijn baan als barman bij brasserie van Dam in Amsterdam werd er een filmpje gemaakt en via de Dubsmash app gedeeld waarna het balletje is gaan rollen. Zijn optreden in de Playback je gek-show met Jandino Apsoraat en in RTL Late Night, met een stuk uit de cabaretshow van Najib Amhali gaven zoveel positieve reacties dat na een voordracht via een vriendin hij bij Rumag terecht is gekomen.

De perfecte man

Als een vis in het water, een schot in de roos, om deze grappige mooie jongen de site een gezicht te geven als presentator. Zijn passie straalt van het scherm als hij weer de straat op wordt gestuurd om een filmpje te maken. Je ziet dat hij dit met al zijn zaligheid doet en zijn humor is weergaloos. Al diverse malen heb ik hardop moeten lachen om zijn stunts.

De moeite waard!

Hij is anders, hij is leuk, hij is zeker de moeite waard om te volgen via het YouTube kanaal of via zijn persoonlijke Instagram. Ik heb deze jongen al in mijn hart gesloten en hoop op een grote landelijke doorbraak voor hem zodat heel Nederland kan genieten van deze talentvolle jongen. Hij is, en kan, namelijk zoveel meer dan Meneer Rumag zijn.

Rijzende ster

Laat je betoveren door zijn charmante geslis, zelden zo leuk om te horen, en verleiden door zijn slaapkamerogen. Ik heb het nu anno 2018 gezegd en geschreven:

René Watzema wordt een grote!