Een hele nieuwe tijdloze hype is zwart wit kleding voor kinderen. Deze monochrome stijl laat menig portemonnee leeglopen…. en zo ook die van mij. Ik ben momenteel platzak door www.babyenpeuterkleding.com – HELLUP – shop je met mij mee?

Shirts

In de webshop van Baby en Peuterkleding hebben ze verschillende categorieën, longsleeves, t-shirts, sweaters en rompers. Je ziet veel zwart, wit en grijs. Je hebt de keuze uit basic shirts, shirts met artwork prints en shirts met leuke teksten zoals “Ice Ice Baby” en “Team little bandits”. Wij hebben gekozen voor het brush shirt van het merk “By Xavi”. Het brush shirt is er in het zwart met witte strepen en wit met zwarte strepen. Het is simpel maar toch pakkend, minimalistisch en stoer. De kwaliteit van het shirt is super, mooi dik 100% katoen en een goede kwaliteit van opdruk.

monochrome

monochrome

Broeken

Er is keuze uit lange broeken en korte broeken. Bij de lange broeken zie je veel prints, met kruisjes, cijfers, streepjes en ga zo maar door. Ook is er een geweldig broekje met de opdruk op de billen ” It wasn’t me”, ik hou van zulke grappige dingen. Ook zijn er basic broekjes in het spijker, leer, zwart en grijs. Wij hebben gekozen voor het leren harem broekje, dit is iets wat wij al een langere tijd wilden hebben voor Zayne. Een harem broek is een broek die baggy valt bij het kruis maar bij de benen toch skinny is. Ik vind het geweldig om van die kleine binkies te zien lopen in een leer broekje met een spijkerbloesje, gaaf shirtje en een paar vette sneakers eronder, en eventueel een gave pet of muts.

monochrome

Accessoires

Naast kleding hebben ze ook schoenen, van de meest schattige slofjes voor de allerkleinste tot gave regenlaarsjes om mee in de plassen te stampen voor de grotere kindjes. Ze hebben ook leuke petten met onder andere Mickey Mouse oren, deze hebben wij ook besteld voor Zayne, kijk hoe leuk ze zijn, te cute om te laten liggen toch? Voor de meisjes zijn er leuke haarbanden. Slabbetjes en gave sjaaltjes zijn hier ook te vinden!

monochrome

Overige artikelen

Er staan onder het kopje bijtringen staan de leukste bijtringen, van monochrome vormen tot Sophie. Op de site zijn ook gave bordjes, bekers en bestek te vinden met het alfabet erop, een bijpassende snack box en een wolk placemat. Dit zijn dingen die ook al een tijdje op mijn lijstje staan, ik vind de borden en het bestek zo onwijs leuk! Naast al deze artikelen hebben ze ook nog artikelen voor in de slaapkamer, babynestjes voor de pasgeboren kindjes, leuke dekbedden voor de wat grotere kindjes en leuke dingen voor in de kamer. Er is ook een hoop gaaf speelgoed te vinden, iets wat ik heel tof vond waren de stickers voor de Ikea keukentjes, je kan het omtoveren in een Juice bar of een Sushi keuken en de bijpassende pannetjes en houten spatels. Je kan er ook leuke items vinden zoals een trommel. Als je nog opzoek bent naar een fiets dan hoef je ook niet verder meer te zoeken, er staan super leuke Banwoo first go fietsen in de webshop of de Foxrider driewielers.

 

Ik kan nog veel meer vertellen over de gave producten, maar ik denk dat het tijd wordt dat jij zelf een kijkje gaat nemen! En dat kan hier!