Heerlijk er even tussenuit! Ik zit momenteel in Valencia met een vriendin. Hoe dat zo is gekomen is een verhaal apart, maar laten we eerst even een kijkje nemen in Cocktails, zon en strand!

Cocktails

Zoals jullie weten ben ik bezig met het Day Zero project, 101 doelen in 1001 dagen. Doel 28 op de lijst is: een cocktail drinken. Op dit moment zit ik op de Rooftop Bar van ons hotel en drinken wij lekker een Cocktailtje zoals: Strawberry Daquiri en Gin Fizz. Mooi uitzicht en drankje erbij, dat is toch #genieten!

Zon

Valencia ligt in Spanje en als ik denk aan Spanje, dan denk ik meteen aan de zon! De zon schijnt hier volop en wij kwamen er al snel achter dat zo’n siesta niet zo’n slecht idee is. In de schaduw loopt de temperatuur al snel op naar 32 graden en 37 in de zon!

Strand

Het strand van Valencia ligt helaas net niet op loopafstand, maar gelukkig stopt de juiste bus precies voor ons hotel. Aan het eind van de middag zijn we even gaan kijken op het strand. Het zand was zo warm dat je er eigenlijk niet op kon lopen, we hebben dan ook onze slippers aangehouden tot we bij het harde zand aankwamen. Natuurlijk moesten we ook even de zee in en zelfs de zee was warm. Eigenlijk best wel lekker. We zijn dan ook meerdere keren terug de zee in gegaan!

Hoe zijn we op dit moment beland?

Leuk verhaal dit, de vriendin met wie ik op vakantie ben ken ik al 11 jaar, van de 11 jaar zijn we een maand goed bevriend. Een maand. Jaja, hoe is dat nou gekomen? Chantal is mee geweest naar IKVW, dat kamp waar ik elk jaar vrijwilligerswerk doe. En IKVW is zoals ik mooi zeg: a life changing experience. Het is zo bizar hoe je die week beleefd. Daardoor zijn we veel naar elkaar toegetrokken. De weken na kamp hebben we elkaar ook vaak gezien! Chantal wilde graag zelf op vakantie, maar liever niet alleen. Ook ik wilde graag op vakantie, dus we besloten samen te gaan. Het geregel was nog een gedoe, maar uiteindelijk zijn we in Valencia beland. Eerlijk, het is heerlijk! Wij gaan dan ook nog even verder genieten!