Ik ben blij verrast als ik een uitnodiging voor de modeshow van BY MESH Haute Couture Collection in mijn mailbox aantref. Menig BN’er is al gespot in een prachtige jurk van Haute Couture designer Berrak Irge. En ik – Romy Eleonore  – mag – tezamen met 200 andere genodigden uit o.a. de modewereld en televisieland – de eerste Haute Couture modeshow van dit prachtige merk bijwonen! Hoe gaaf is dat! Ik kan niet wachten om te genieten van alle pracht en praal. 

Haute Couture Fashion Show

Als wij het stijlvolle College Hotel binnenstappen worden wij vriendelijk verwelkomt met een glaasje bubbels, die ik vanwege mijn zwangerschap inruil voor een glaasje fris. De imposante kroonluchters en de prachtig opgemaakte boeketten zorgen voor een betoverende sfeer. 

Voorafgaand aan de modeshow worden heerlijke amuses geserveerd en kun je onder het genot van een drankje nog even socializen. De meest kleurrijke mensen zijn aanwezig. Denk dan bijvoorbeeld aan Ronald Kolk, Douwe Bob en Loes van Delft. Als wij rond de klok van 15:00 uur vriendelijk worden verzocht om naar de zaal te lopen gaat mijn hartje sneller kloppen. Ik ben zo benieuwd naar al het moois dat komen gaat. 

Anne-Marie van Leggelo (Etiquette & Image Expert), Ambassadrice van BY MESH heet alle genodigden van harte welkom en opent de modeshow. De meest oogstrelende jurken komen voorbij. Van korte jurken tot aan avondjurken, voor elk wat wils. 

Niet alleen ik ben onder de indruk van de prachtige Haute Couture collectie van BY MESH.  Maar ook de andere genodigden lijken onder de indruk te zijn van al het moois dat voorbij komt. De zaal vult zich met de nodige ooohhws en aaahhs en er worden honderden, wat zeg ik, duizenden foto’s geschoten. Het was een heerlijke middag en ik kan niet anders zeggen dan dat Berrak Irge van BY MESH een geweldige show heeft neergezet!

Hieronder een impressie van de show:

by mesh by mesh by mesh by mesh

With the perfect dress of BY MESH you just need the perfect smile.

De gedachte achter BY MESH is dat elke vrouw hoort te stralen door zich bewust te worden van haar eigen persoonlijke beauty. Hoe mooi is dat! Voor elk type vrouw is er een jurk te vinden waarin je je comfortabel en glamorous voelt. 

Ben jij, net zo als ik, onder de indruk van al dat moois? Neem dan een kijkje op de website of bezoek hun prachtige boetiek aan de Prinsengracht 804 H in Amsterdam.